Haberler

Ömür Gedik, Yayın Sırasında Çay Dolu Bardağın İçine Parmağını Soktu

Güncelleme:

Geçtiğimiz gün Eser Yenenler'in programına konuk olan Ömür Gedik'in yayın sırasında yaptıkları izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Gedik, yayın esnasında önündeki çay bardağının içine parmağını soktu.

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Ferhat Göçer'le ilişkisine son veren Ömür Gedik, Eser Yenenler'in sunduğu EYS Gece Modu adlı programa katıldı. Gedik'in yayın anında çay bardağına parmağını sokması ise izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

ÇAYIN SICAKLIĞINI ANLAMAYA ÇALIŞTI

TV 8'de yayınlanan EYS Gece Modu adlı programın konusu evcil hayvanlardı. Eser Yenenler'in konukları ise bir veteriner hekim, bir Youtuber ve gazete yazarı, hayvan hakları savunucusu Ömür Gedik'ti. Youtuber Tuğkan Gönültaş eklem bacaklılar ve evcil hayvanlar hakkında konuşurken, Ömür Gedik, önce parmağını çay bardağının etrafında uzun süre gezdirdi. Gedik, çayın sıcaklığını anlamaya çalıştı daha sonra da parmağını içi çay dolu bardağa soktu.

Ömür Gedik, Yayın Sırasında İçi Çay Dolu Bardağın İçine Parmağını Soktu

İZLEYENLERİ DÜŞÜNDÜRDÜ

Gedik'in bu hareketi izleyenlerin dikkatinden kaçmadı ve bu anı görenler "ne yapıyor" diye düşündürdü.

Ömür Gedik, Yayın Sırasında Çay Dolu Bardağın İçine Parmağını Soktu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eser Yenenler Ferhat Göçer Ömür Gedik Magazin Haberler

500

Yorumlar (22)

hayri.:

sadece parmağının ucunu değdiriyo. parmağını sonuna kadar daldırmıyo. bence istem dışı olarak yapıyo. zaten hareket öncesinde bardağın sıcaklığını parmaklarıyla ölçmeye çalışıyo. ama ilginç bir görüntü olmuş.

9
1
yanıtYanıtla
OKAN:

:D bu nasıl bir fantazi şeklidir elini aşağı yukarı indirip kaldırıyor sıcak bardak elini içine sokmalar falan hahahahaha

9
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

tövbe etmeden öbür tarafa giderse orada kebap olacak birileri bunu ona hatırlatsın.

1
9
yanıtYanıtla
Senin dinin ne ?:

senin mantığına göre tövbe edince gitmeyecek o zaman

yanıt0
yanıt2
takipçi:

bardağı okşamasıda manidar.

7
2
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

bız koyde kızısan hayvanları sakınlestırmek ıcın kaynar su dokerdık. omur gedık de yanındakınden cok etkılendı de kendını dızgınlemek ıcın bu haraketı yaptı

6
2
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

HABERE BAK ÇAY DEMLE. LAN BUNDA NE VAR BAZEN İNSAN REFLEKS ÖNÜNDEKİ BİR ÇAYIN VS İÇİNDE BİR ŞEY GÖRÜR İSTEM. DIŞI PARMAĞINI UZATABİLİR YANİ :))

4
4
yanıtYanıtla
Sorguç:

Cengizhan sen matmezelmişsin doğrumu..?

yanıt4
yanıt1
ANTAKYALI:

eli bir yukarı bir asagı anlayan anladı zaten kişi konuşurken yukarı asagı eli gidip geliyo hele o iç cekişi varyaaaa anladınız demi

8
0
yanıtYanıtla
Çankırılı Mevlüt Bilgin 18:

Bardagı Alacak ellaam

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title