Haberler

Ömür Gedik'ten dikkat çeken çıkış: Öldüğümde 'Ömür telef oldu' dersiniz

Güncelleme:

Ölen hayvanlar için telef oldu denilmesinden rahatsız olan Ömür Gedik, sosyal medya hesabından yayınladığı videosunda "Ben de öldüğümde de 'Ömür telef oldu' dersiniz" diyerek tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı cinsel ilişki içerikli paylaşımlarla gündeme gelen şarkıcı ve hayvan hakları savunucusu Ömür Gedik, sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla adından yine söz ettirdi. Hayvanlar öldüğü zaman "Telef oldu" denilmesinden hoşlanmadığını söyleyen Gedik, kendisi hakkında ilginç bir çıkış da bulundu.

"ÖMÜR TELEF OLDU"

Twitter hesabı üzerinden gazetede okuduğu bir haberi ve o haberin veriliş şeklini takipçileriyle paylaşan Gedik, ölen attan "telef oldu" şeklinde bahsedilmesinden rahatsız olduğunu söyleyerek "Öldüğümde şunu talep ediyorum, türcü insanoğluna mesajımdır. Hayvanlara öldü diyemiyorsanız, kendinize hakaret sayıyorsanız bana da öldü demeyin, Ömür telef oldu dersiniz" dedi.

Ömür Gedik'den dikkat çeken çıkış: Öldüğümde Ömür telef oldu dersiniz

"ARTIK VEGAN GİYİME GEÇMENİN ZAMANI GELDİ"

Yeni şarkıcı Aramışsın'ın klibinde deri ve kürk parçaların olduğu bir kombin giyen Gedik, gelen sorular üzerine "Üzerimde hayvanlardan yapılmış olan hiçbir şey yok. Ayakkabılarım bile suni deri. Bu çok tartışılıyor ama ben giyilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hiç biri için hayvan öldürmeye gerek yok. Artık vegan giyime geçmenin zamanı geldi. Özellikle yurt dışında trend olmuş durumda. Saçlarımda ki gökkuşağı da hoşgörü ve sevginin mesajı. Bu da cana kıyarak değil severek oluyor demişti.

Ömür Gedik'den dikkat çeken çıkış: Öldüğümde Ömür telef oldu dersiniz

CİNSEL İÇERİKLİ PAYLAŞIMLAR YAPMIŞTI

Yaptığı paylaşım ve çarpıcı açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Ömür Gedik, 1 ay önce Twitter hesabından "Geceye mesajım... Seks diyorum" yazılı bir notla muz fotoğrafı paylaşmıştı. Paylaşımı dikkat çekmek için yaptığı söyleyen Ömür Gedik, iktidarsızlık yaptığı gerekçesiyle vatandaşları et yememesi gerektiği konusunda uyarmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ömür Gedik Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (32)

Adınızı Yazın:

kötü yorum yapan embesiller , ne demek istediğini anlamayacak kadar gerizekalısınız. . işiniz gücünün alay etmek

10
18
yanıtYanıtla
rasim:

kesin sen ömür gedik''sin

yanıt1
yanıt0
eagle:

canlı halin çok ilgilendirmedeği için ölünlede ilgilenmeyiz. Bunu dert etme kendine

24
3
yanıtYanıtla
ADİL:

Haberi açıp, okuyup, bir de üstüne cevap yazıp, ilgilenmiyorum demek biraz garip değil mi?

yanıt8
yanıt4
ADİLE HAK VEREN:

Hahahaha Adil sen yazmasan ben yazacaktım aynısını :D

yanıt4
yanıt4
ziyaa:

Tamam Ömür Hanım, vasiyetini yerine getireceğiz. . . Kafanı yorma sen. . .

16
1
yanıtYanıtla
a:

Sen hayattayken de telefsin

9
1
yanıtYanıtla
Deli Ama Dahi:

ömrümüzü yedin yeter artık aaa bu nedirya

7
1
yanıtYanıtla
Elazığlı Arzu:

bu hanımefendi çok ilginç her söylemi her eylemi.

7
1
yanıtYanıtla
Gemlikspor:

Çok kibarsın ve bu çok hoş.

yanıt1
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title