Haberler

Okumaya Hangisinden Başlasam Iı Projesi Toplantısı Yapıldı

Okumaya Hangisinden Başlasam II Projesi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Okumaya Hangisinden Başlasam II Projesi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Besni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde hazırlık ve bilgilendirme toplantısına Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ile Proje Koordinatörü Yaşar Gülten ve ekibi ile geziye katılacak 80 öğrenci ile aileleri hazır bulundu.

Toplantıda konuşan Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, "Okumaya Hangisinden Başlasam II projesi kapsamında 27 Mart 2018 Salı günü merkez, belde ve köy liselerimizde halen aktif öğrenci durumunda olan ve okul komisyonları tarafından onaylanan, 80 öğrencimiz uçakla gidiş gelişli olmak üzere Ankara, Bursa, Çanakkale ve İstanbul illerimizin tarihi ve kültürel mekanlarını gezecek" dedi.

Öğrencilerin 4 ve ya 5 yıldızlı otellerde konaklayacağını söyleyen Kaymakam Gencer, "Bu 80 öğrencimiz arasında şehit çocukları ve yakınları ile gazilerimizin çocukları ve yakınları başta olmak üzere okul komisyonlarınca seçilen öğrencimiz bulunacak. Profesyonel Kokartlı Tur rehberleri eşliğinde 4 gece 5 gün boyunca konaklama dahil tüm masrafları proje kapsamında karşılanacak şekilde gezecekler.

Öğrencilerimizin sigortalarından harçlıklarına, müze girişlerinden konaklama ve tüm iaşe masrafları ile günlük özel harçlıklarına kadar proje kapsamında karşılanacaktır. En ince detayların düşünüldüğü projede emeği geçen proje koordinatörümüz Yaşar Gülten başta olmak üzere ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" cümlelerini kullandı.

Yapılan konuşmalar sonrası Proje Koordinatörü Yaşar Gülten sunum yapıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Gencer 27 Mart Besni Politika Güncel Haberler

title