Haberler

Kız öğrencisinin etek altı görüntülerini çeken öğretmen, kameralar tarafından yakalandı

Güncelleme:

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da bir öğretmen, kız öğrencisini masasına çağırarak gizlice etek altı görüntülerini çekti. İğrenç taciz anları internette yayılınca Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve öğretmenin görevden alındığını duyurdu.

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da bir öğretmen, kız öğrencinin etek altı görüntüsünü çekerken başka bir öğrenci tarafından kameraya alındı.

Ekvador'un Quevedo şehrinde bulunan bir lisede bir öğretmen kız öğrencinin etek altı görüntülerini çekerken başka bir öğrenci de öğretmenin görüntülerini çekti.

İĞRENÇ TACİZ KAMERADA

Görüntünün internet üzerinden yayılmasından sonra Eğitim Bakanlığı öğretmenin görevinden uzaklaştırıldığını açıkladı. Görüntüde kız öğrenci öğretmenin masasına doğru giderken öğretmen eline telefonu alıp elini aşağı doğru sarkıtıyor. Öğrenci öğretmenin masasında durduğunda; öğretmen telefonunu öğrencinin iki bacağının arasına gelecek şekilde ayarlıyor. O anlar bir başka öğrencinin telefon kamerası tarafından kaydediliyor.

ÖĞRENCİLERE PSİKOLOJİK DESTEK VERİLECEK

Eğitim Bakanlığı öğretmenin görevinden alınmasının yanı sıra sınıfta bulunan diğer öğrencilere psikolojik destek verileceğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

3. Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (60)

Mehmet Fuat:

Kardeşim öğretmen suçlu tamam da hanım kızlarımız Allahın istediği şekilde giyinse sorun olmayacak anlayın artık şunu!

21
48
yanıtYanıtla
yorum:

Hanım kızlarımız istediği gibi giyinecek siz bakmamayı öğreneceksiniz.

yanıt20
yanıt22
ASIM:

Türkiyedeki millet vekillerinin yanında bu öğretmenler evliya sayılır.

22
11
yanıtYanıtla
DAHİ KORKMA:

Asım kardeşim, anılarını bizimle paylaşmak istermisin??

yanıt1
yanıt0
VANLI VAHİD:

Evet bu çok büyük bir edepsizlik ve karaktersizlik. Fakat o görüntüleri hemen internette yayınlayan çocuk daha büyük edepsiz ve hain.Çocuk onları yayınlamak yerine okul müdürüne gösterebilirdi.Çocuk hem okulunu hemde öğretmenini tüm Turkiyeye rezil etti. .Başkalarının ayiplarini ifşa edenlerin ayıpları da mahşer gününde ifşa edilecek.Bu durumda o büyük rezilliğe kim katlanabilecek...!

5
20
yanıtYanıtla
kal alaka:

Önce haberi oku sonra çok bilmiş yorumunu yap, ne Türkiyeye rezil etmesinden bahsediyorsun olay Güney Amerikada yaşanıyor.

yanıt6
yanıt1
patoz:

tüm Türkiye'' ye rezil mi etti? Olay Türkiye'' de geçmiyor ki.

yanıt6
yanıt1
NN:

Iyi oku Türkiyede yasanmadi bu olay , önce haberin sonunu getirin sonra yorum yazin bos yapmayin bi kerede

yanıt8
yanıt1
VANLI VAHİD:

Haklısınız .Tüm dünyaya rezil etti diye yazacakken yanlışlıkla tüm Turkiyeye yazmışım.

yanıt3
yanıt3
TANER TAN:

KAL ALAKA yorumda bir yanlışlık yok. Arkadaş haberi dikkatlice okumadan yazmış olacak ki olay yerini Türkiye ve öğretmeni de müslüman sanmış .Yanlış olan bunlar.Ayrıca bende daha haberi okumadan resmi görünce Türkiyede bir okul sandım çünkü kızın kıyafeti bizim okullardaki kıyafetlere çok benziyor.

yanıt3
yanıt2
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title