Haberler

Öğrencisini Tekme Atarak Yaralayan Öğretmenin Cezası Belli Oldu

Güncelleme:

Bursa'nın İznik ilçesinde, kavga eden öğrencisine tekme atarak yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla yargılanan öğretmen, 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Öğrencisine Tekme Atan Öğretmenin Cezası Belli Oldu

MAHKEME PARA CEZASINA ÇEVİRMESİNİ REDDETTİ

İznik Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davada, öğrencisi B.G'yi (9) tekme atarak yaraladığı öne sürülen sınıf öğretmeni Hasan Can Ş. (40) hakkındaki karar açıklandı.

Mahkeme, tutuksuz sanığı "ağır yaralama" suçundan 4 yıl 6 ay hapse mahkum etti. Hükmü para cezasına çevirmeyen mahkeme ayrıca sanığın tutuklanmasına karar verdi. Duruşma sonrası gazetecilere açıklama yapan öğrencinin babası Burhan G, verilen cezanın az olduğunu belirterek, "Bu ceza az. Oğlum halen akciğer tedavisi görüyor." diye konuştu.

Öğrencisine Tekme Atan Öğretmenin Cezası Belli Oldu

ÖĞRENCİ İÇ KANAMA GEÇİRDİ

Nisan 2018'de Çiçekli İlkokulu'nda sınıfta arkadaşıyla kavga eden 4'üncü sınıf öğrencisi B.G'ye kızan öğretmen Hasan Can Ş'nin (40) tekme atması üzerine hastaneye kaldırılan öğrencinin, iç kanama geçirdiği belirlenmişti.

Gözaltına alınan öğretmen tutuklanmış, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere salıverilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

kavga İznik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (25)

Kanki:

4 yil 6 ay , saka gibi ceza almis . Benim cocugma vurmus olsa o ayagi keser . . . neyse . .

5
13
yanıtYanıtla
Kanki:

@GGG : Bir egitimci , artik nerede egitim aldiysa , 9 yasinda bir cocugu tekmeliyor ve sen de bu ögretmeni savunup bir de beni mallikla sucluyorsun , memlekete ne olduysa senin gib cahil egitimsiz ve kendi kendini yönetemeyen asalaklar yüzünden oldu malesef .

yanıt0
yanıt0
Kanki:

@KANKİYE CEVAP: Kesinlikle haklisin , ancak hak ve hukuk sistemi olmayan bir ülkede dedgin yapilabilir , güzel tespit .

yanıt0
yanıt0
beren:

Allah sizin gibi eğitimcilerin belasını versin. koklamaya kıyamadığımız yavrularımızı sizin gibi ruh hastaları telef etsin diye mi okula gönderiyoruz. yazık yaaa

7
10
yanıtYanıtla
MANAS:

KİMSE KUSURA BAKMASIN EVET ŞİDDETE KARŞIYIM AMA BAZI ÖĞRETMEN , DOKTOR , ŞÖFÖR OLSUN HAK EDİYORLAR . KİMSE DURDUK YERE DAYAK YEMEZ VE YA BUNUN GİBİ ŞEYLER

7
3
yanıtYanıtla
tırcı osman:

bi şey olmaz abi, öğrencilerde öğretmen dövüyolar, nerde hareket orada bereket, ceza fazla olmuş yarın salarlar merak etmeyin

4
5
yanıtYanıtla
x:

Her olay kendine özgüdür. . . Öğretmenlerin işi zordur. ancak bir gerçek vardır ki. . . Bu nesil öğretmenlerin eseridir. Öğretmen denildiğinde örgün eğitim emekçileri gelmesin sadece aklınıza topluma örnek olan ve yöneten herkes gelsin. . . ZOR DOSTUM ZOR AĞLANACAK HALİMİZE GÜLMEK

8
0
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU:

Nerede o eğitime öğretime önem veren eski öğretmenler onlar bir mum gibiydi öğrencilerini aydınlatmak için kendilerini eritirlerdi.

5
3
yanıtYanıtla
01Av:

o çocugun babası bu adamı delik deşik etse haksız mı ?

4
3
yanıtYanıtla
cosmos:

öldürmeye teşebbüs ağır cezalık suçu

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title