Haberler

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Sıradışı Evlilik Teklifini Açıkladı

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir dergiye verdiği röportajda, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Necati Kocabıyık'tan aldığı evlilik teklifini anlattı.

Gülperi dizisinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay bir dergiye verdiği röportajda, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Necati Kocabıyıktan nasıl evlilik teklifi aldığını anlattı.

ÖZEL HAYATININ BİLİNMEYENLERİNİ PAYLAŞTI

Ekranların sevilen dizisi Gülperi ile izleyici karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay, bir röportajında dizi ile ilgili ipuçları vererek özel hayatından bazı bilinmeyenleri de açıkladı. Uzun süredir birlikte olduğu Necati Kocabıyık'le evlenecekleri konuşulan güzel oyuncu, aldığı evlilik teklifini anlattı. Yeşilçay, ''Bir sabah evdeyiz, benim için yaptığı müzik listesini açtı. Dinliyoruz, gayet normal rutinlerimize devam ediyoruz, sabah kahvesi falan...'' ifadelerine yer verdi.

Nurgül Yeşilçay Evleniyor!

SENİ HİÇ AĞLATMAM, HEP GÜLDÜRÜRÜM

Başarılı oyuncu, her kadının hayali olan evlilik teklifinin ayrıntılarını vererek, '' Bir şarkı çıktı birden. Aaa! Onun sesi! Bana özel şarkı bestelemiş! Şarkı şöyle, sıkı durun!

Nurgül Yeşilçay Evleniyor!

'Benimle evlenmen lazım. Ömür boyu ayaklarını ben ısıtırım. Soğanları ben doğrarım. Seni hiç ağlatmam, hep güldürürüm. Sımsıkı sarılırım. Benimle evlenmen lazım...' Çok romantik bir andı. Aşkım benim'' şeklinde konuştu.

Nurgül Yeşilçay Evleniyor!

Nurgül Yeşilçay Evleniyor!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nurgül Yeşilçay Yeşilçay Haberler

500

Yorumlar (16)

RACO:

akp adamlarını kurumlarını kullanarak istanbulu kendi lehine hileyle dönderme gayretine girmiş bi dahaki seçimde dibi boylacaksınız milletin iradesine saygı göstermeyenler bunun bedelini sandıkta öder bu ülke sizin babanızın çiftliği değil

9
21
yanıtYanıtla
PACO-VAN DAMME:

haberle ne alaka raco. . . !!!!

yanıt5
yanıt1
NORMAL VATANDAŞ:

yok canım evlenmeye ne gerek var oyle devam edin kimin eli kimin seyinde pardon cebinde belli değil. ALLAH ISLAH ETSİN.

10
1
yanıtYanıtla
II:

estetik suratli izler var

10
0
yanıtYanıtla
ellisekiz:

adamın yerinde ben olsam mutluluktan uçururum be.

6
2
yanıtYanıtla
MAHO AĞA:

ELLİNE SEKİZ Hanım efendi size yazılabilirim

yanıt2
yanıt0
Tarzı hep aynı:

Apartmandaki gecelikle gezen şuh teyze modeli.

2
4
yanıtYanıtla
FATİH:

biraz kendine bak nurgül bu ne böyle hep aynısın

1
5
yanıtYanıtla
deli kıss:

bu kadında tombul tombalak bi şey oldu baksa az kendine

3
1
yanıtYanıtla
yaman duman:

evleniyorlar pişman oluyorlar boşanıyorlar pişman olyorlar napacaklarını onlar bile bilmiyo onlarınki bir anlık AŞK başkabişeydeğil

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title