Haberler

Cinayete kurban giden Nuray Varol'un arkadaşı tarafından para için öldürüldüğü ortaya çıktı

Güncelleme:

İzmir'de yaşayan bir kadın, evinde defalarca bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Cinayeti işleyen kişinin hayatını kaybeden kadının arkadaşı olduğu ve talihsiz kadını "Paramı çaldın" tartışmasından sonra öldürdüğü ortaya çıktı.

İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan Nuray Varol (53), evinde defalarca bıçaklanarak öldürülmüş şekilde bulundu. Varol'un katil zanlısı ise arkadaşı N.E. çıktı. Zanlı, Varol'u cebinden para aldığını düşündüğü için öldürdüğünü itiraf etti.

HABER ALAMAYAN YAKINLARI POLİSİ ARADI

Bir süre önce eşinden boşanıp, yalnız yaşamaya başlayan Nuray Varol'dan geçen perşembe günü haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine polis, Varol'un Alsancak semti 1480 Sokak'taki evine gitti. Çilingir yardımıyla içeri giren ekipler, Nuray Varol'u bıçaklanarak öldürülmüş halde buldu. Vücudunda çok sayıda bıçak darbesi tespit edilen Varol'un cansız bedeni, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile savcının yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Burada yapılan otopsinin ardından da toprağa verildi.

KATİLİ, GÜVENLİK KAMERASI ELE VERDİ

Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, evin çevresindeki güvenlik kameraları ve mobese görüntüleri ile Nuray Varol'un cep telefonu kayıtlarını incelemeye aldı.Yapılan araştırmalar sonunda da şüpheli olarak kadının arkadaşı olan N.E. adlı erkek ile akrabası F.E. gözaltına alındı. İlk sorgularında suçlamayı reddeden şüphelilerden N.E., daha sonra cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti.

'PARAMI ÇALDIN' TARTIŞMASI CAN ALDI

N.E, olaydan birkaç gün önce Nuray Varol'un evine gittiğini, bir süre sonra cebindeki parayı bulamadığını anlatarak, perşembe günü parayı sormak için yeniden evine gittiği Varol'u çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdüğünü söyledi.

N.E, tutuklanarak cezaevine gönderilirken, akrabası serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Konak 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

sarı:

para için bir cana kıyılırmı ulan cebinden kaç para alabirki bir insan psikopat geri zekalı

8
0
yanıtYanıtla
HE HE:

HE HE AYNEN!! YALANA ÇAY DEMLE. SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILMIŞ. TESTİYİ KIRANDA KODESE BOYLAMIŞ. BÖYLELERİNE ALLAH ISLAH ETSİN.

4
1
yanıtYanıtla
felaket:

merhaba, ya müslüman bir memleket''de Neler oluyor, Cahil katil hapiste çürüsün hain.

4
0
yanıtYanıtla
ceto:

izmirde olmaz böyle seyler yalan orasi usak manisa filandir

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title