Haberler

Nesrin Ortaç, oğlunun boşanmasıyla ilgili konuştu: Çocuk olsaydı daha çok üzülürdüm

Güncelleme:

Dün akşam Harbiye'de konser veren oğlu Serdar Ortaç'ı dinlemeye giden Nesrin Ortaç, çiftin ayrılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada çocuk olmadığı için çok üzülmediğini söyledi.

Nesrin Ortaç, dün akşam Harbiye Açıkhava'da konser veren oğlu Serdar Ortaç'ı dinlemeye gitti. Konser öncesi muhabirlerle sohbet eden Ortaç, oğlunun boşanmasında çocukları olmadığı için çok fazla üzülmediğini söyledi.

"İKİSİ İÇİNDE HAYIRLISI OLSUN"

Serdar Ortaç ve Chloe'nin boşanma haberinden sonra bir hayli üzüldüğünü söyleyen Nesrin Ortaç, "Tabii ki üzüntülüyüm ama oğluma destek olmalıyım. İkisi içinde hayırlısı olsun. Çocuk yok ama çocuk olsaydı daha çok üzülürdüm. Chloe çok saygılı bir kızdı, ben hiçbir kötülüğünü görmedim. Ben özel hayatına pek karışmam, Serdar'ın beğendiği kız her zaman başımın tacıdır."

"YANLIŞ EVLİLİK"

Konserinde izleyicilerle sohbet eden Serdar Ortaç ise Chloe Lughnan için yanlış bir evlilik olduğunu ve annesini dinlemediği için çok pişman olduğunu söylemişti.

Nesrin Ortaç, oğlunun boşanmasıyla ilgili konuştu: Çocuk olsaydı daha çok üzülürdüm

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç Harbiye Haberler

500

Yorumlar (16)

benim sitem bu:

arkadaşlar benim kendime göre naçizane bir sistemim var . resim çekinirken sevdiğine değilde kameraya bakan kadınlar genellikle pek partnerini sevmiyor diye tanımlıyorum. ve bu simtemimde takip ettigim kişiler (100/ 99 ) kadınlar bakıyor kameraya ve 3ay 6 ay veya 1 yıl sonra ayrılıyorlar , mesela bu serdar ile cole resimlerine bir bakın beraber çekindikleri . . kadın hiç serdara bakarken resim yok, gözü hep kamerada !!! ve bitti ilişki.

7
34
yanıtYanıtla
Enteresan:

OLUMM SEN MALMISIN SENİN BAŞKA İŞİN GÜCÜN YOKTA BUNLARAMI KAFA YORDUN?

yanıt114
yanıt2
Mehmet olgun:

Fotoğraf cekinirken niye eşine bakar insan ya tabiki kameraya bakacak hey Allah ım ya

yanıt0
yanıt0
Zafer yılmaz:

Mal tabıkı kameraya bakacak ınsanlar bı ne sacmalık... Sen evlenırken butun dugun resımlerınde esın sana mı bakıyodu ??

yanıt1
yanıt0
Bihaber:

İnsan evladının tahtını yapar , bahtını yapamazmıs. Allah herkesin evladını hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

24
1
yanıtYanıtla
Yarcan:

Türkler tarih öncesinde dahi kadınlarını dinler ve onlardan destek alırdı.Her noktada dahi beraber bulunurlardı.Araplarda bu ne tarih öncesi nede şimdi böyle.Titre kendine gel ve aslına dön Türk evladı.

11
4
yanıtYanıtla
kadın haklı:

kadın cok doğru söylemiş. cocuk yoksa herkes kendi yoluna. uzun zamandır böyşe aklı başında bir açıklama da duymuyorduk ayrıca

5
1
yanıtYanıtla
seyfi:

evlilik disardan göruntu olsun diye yapilmaz serdar desinlere evlilige giti kendi ölcunde olacak evlilik bu zengin iicnde fakir icinde gecerli guzel esi var desinlere gidersen o guzelik herzaman karsi tarafi tehtit edilerek evlilik gider oda fazla surmez

4
1
yanıtYanıtla
M.Y:

Doğru söylemiş . .

2
0
yanıtYanıtla
Buğra:

Annesi ne diyebilir ki kocaman adam. Saygı duymaktana başka birşey yapamaz. Çok mantıklı konuşmuş tebrikler

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title