Haberler

Neslican Tay'ın ailesini ziyaret eden Ekrem İmamoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı

Güncelleme:

Dün akşam hayatını kaybeden Neslican Tay'ın ailesini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gözyaşlarına tutamadı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün akşam saatlerinde dördüncü kez yakalandığı kanserden hayatını kaybeden Neslican Tay'ın acılı ailesini hastanede ziyaret etti. İmamoğlu göz yaşlarını tutamayarak ağladı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Kanserle ettiği mücadele herkese örnek olan Neslican Tay'ın tedavi gördüğü hastanede ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Dün akşam sosyal medya hesabından Neslican Tay'ın ölümüyle hissettiği üzüntüyü paylaşan Ekrem İmamoğlu, bugün de acılı ailenin tedavi gördüğü hastaneye gitti. Anne ve babayla konuşan İmamoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı.

Neslican Tay'ın ailesini ziyaret eden Ekrem İmamoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı

BACAĞININ YANINA GÖMÜLECEK

Hastaneden cansız bedeni alınan Neslican Tay, memleketi Rize'de son yolculuğuna uğurlanacak. Tümörden dolayı sol bacağı kesilen Neslican ve annesinin isteği üzerine bacağının yanına gömülecek.

Neslican Tay'ın ailesini ziyaret eden Ekrem İmamoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı

DÜN AKŞAM HAYATINI KAYBETTİ

Neslican Tay'ın tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada Tay'ın ölüm haberi şu sözlerle duyuruldu: "Neslican Tay kızımız 6 Eylül 2019 tarihinde uzun süredir mücadele ettiği 'yaygın tutulum yapmış malign mezenşimal tümöre bağlı artmış olan semptomları nedeniyle hastanemize müracaat etmişti. Durumunun ağırlaşması üzerine 15 Eylül Cumartesi günü yoğun bakıma alınmıştı. Ancak süreç içerisinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle 20.09.2019 saat 21: 20'de kendisini kaybettik. Allah'tan rahmet tüm sevenlerine sabırlar dileriz."

CANSIZ BEDENİNİ GÖREN YAKINI KONUŞTU

Neslican'ın cansız bedenini gören bir yakını ise "Gelin gibi olmuş, o kadar güzelleşmiş mi artık iki bacağı var'"sözleriyle herkesi duygulandırdı.

Neslican Tay'ın ailesini ziyaret eden Ekrem İmamoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı

NESLİCAN'IN SON SÖZLERİ YÜREK DAĞLADI

Neslican Tay, yoğun bakıma alınmadan önce paylaştığı son mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bu yaşadığım kaçıncı nüks ya da metastaz sayamıyorum. Ciğerlerim zaten berbat durumda. Benim tümörüm en iyi kemoterapi ile durdurulabiliyormuş. O yüzden kemoterapi almaya başlayacağım. Bunu kabul etmem çok zor oldu. Çünkü gerçekten iyileşeceğime çok inanıyorum. İyileşmeyeceğimi bir gün bile düşünmüyorum ama iyileşirken bu kadar acılı olması beni çok yıpratıyor. Saçlarımı kaybetmek, yaşam kalitemin düşmesi, özgürlüğüm vesaire kemoterapinin getirdiği bir sürü acı şey var maalesef. Bunları yaşamak gerçekten istemiyorum ama onunla savaşmak için, bu hayatta kalmak için bunu yapmam gerekiyorsa kemoterapiye alacağım ve o şekilde devam edeceğim.

Konuştuğumda bile sesim gidiyor zaten. Bir ciğerim resmen çalışmıyor tümörler yüzünden. 'Bu kadar ileriye gidemezsin. 2 adım attığımda nefesimi kesemezsin. Sen nesin, kimsin de benim vücudumu, benim hayatım bu kadar etkiliyorsun. Madem beni bu kadar etkiliyorsun alıyoruz kemoterapiyi ve paşa paşa seni öldürüyoruz' dedim. Çünkü bunu yapmak zorundayım, savaşmak zorundayım, onu yenmek zorundayım. Çünkü gerçekten bu hayatta kalmak istiyorum. Çok acılı olacak yine bir sürü şey yaşayacağım hiç umurumda değil ben hayatta kalmayı, yaşamayı çok fazla istiyorum. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağım. Ben ağlarken çok çirkin oluyorum benim gözyaşım akmamalı."

Neslican Tay'ın ailesini ziyaret eden Ekrem İmamoğlu, gözyaşlarına hakim olamadıNeslican'ın annesi

Neslican Tay'ın ailesini ziyaret eden Ekrem İmamoğlu, gözyaşlarına hakim olamadıNeslican'ın babası

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ekrem İmamoğlu İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (75)

Mert Onur:

Allah rahmet eylesin. İmamoğlu aynı görüntünü şehit cenazeaindede yapabilirmisin acaba hdp den izin almalımısın?

72
81
yanıtYanıtla
fanatiklik gözlerinizi kör etmesin:

amerikan askerlerinin sağ salim evlerine dönmeleri için dua eden kim biliyor musun?

yanıt45
yanıt21
tr:

haidi ordan megri megri mert onur

yanıt16
yanıt8
Cevahir kumyakan:

Çocuk katilinin arkasından koşanlar bukadar küçülmeyin aynaya bakın imam oğlu samimi ADAM GİBİ adam 8

yanıt1
yanıt2
tayfun:

Lider gorun biri eglencede digeri insanlik pesinde helal ekrem baskannnnn

66
67
yanıtYanıtla
Reis sen çok yaşa:

Tayfun lider görmek istiyorsan reisi izle öyle bir belediye başkanlığı almakla lider olunmaz bu ülkede asla chp zihniyeti bir yere gelemez Allah muhafaza etsin öyle birşey olsa vatanımın halini düşünmek dahi istemiyorum.

yanıt23
yanıt27
İmamoğlu adamdır:

Kaliteli bir siyasetçi. Adam hakkında atıp tutmayın. Gördük istanbul belediyesindeki yolsuzlukları tek tek ortaya çıkardı. 25 yılda paralarımız kimlere gitti gösterdi. Bize çok konuşan avrupaya abdye aklı sıra posta koyan klavye delikanlası değil. Icraat yapan dürüst siyasetçi lazım

18
33
yanıtYanıtla
Ramazan Bayramoğlu:

Yemin ederim ki BAY EKREM MÜDAFÂ nın sağlamasına inanmıyorum zira hayat-ı takıyye yalan inkâr yalan üzerine kurulmuş bence ,yalan 1,hani hiçbir işçinin ekmeği ile oynamayacaktı 2,hani okul servisleri ücretsiz olacaktı 3,hani toplu ulaşımda indirim olacaktı,4,1730 adet fuzuli makam aracı vardı,yalanlarını saysam bu sayfa almaz soyadı bile sahte ,birde hani YUNAN televizyon yapımcısını tanımıyordu!aslında o muhabiri gün yanından ayırmamıştı birde istanbul belediye başkanı olduğunda neden ençok YUNAN lılar sevindi acaba

15
25
yanıtYanıtla
tr:

sizin hayatınız yalanlar üzerine kurulu olduğu için sizin sözlerinizin de bizim için hiç bir değeri yok bugun farklı yarın farklı konuşuyorsunuz allah 1 dediğinize bile inanılmaz sizin siz müşriklere bile rahmet okutursunuz

yanıt5
yanıt8
nezaket:

YAZINIZDA DA YAZMIŞSINIZ YA ^''BENCE''''İNSANLARA İNSAN OLARAK BAKMAYI umarım öğrenirsiniz.

yanıt2
yanıt1
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title