Haberler

Neden Tarkovski Olamıyorum?" Filminin Galası Yapıldı

21. Altın Koza Uluslararası Film Festivali kapsamında yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu’nun yaptığı "Neden Tarkovski Olamıyorum?

21. Altın Koza Uluslararası Film Festivali kapsamında yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu'nun yaptığı "Neden Tarkovski Olamıyorum?" filminin galası yapıldı.

Filmin Adana Real Cinemaximum'da yapılan gala gösterimine film ekibi tam kadro katıldı. Film içinde film çekme öyküsü olan "Neden Tarkovski Olamıyorum?" filminin başrollerinde Tansu Biçer yer alıyor. Biçer'e kadroda eşlik eden isimlerse Esra Kızıldoğan, Vuslat Saraçoğlu, Menderes Samancılar, Tülay Bursa, Recep Yener, Sacide Taşaner ve Serkan Genç.

Yönetmen Murat Düzgünoğlu, Altın Koza'da yarışacak filmin, küçük filmler yapmaya çalışan bir kişinin hayatını konu aldığını belirterek, "Filmin Altın Koza'da yarışmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Güzel bir film oldu. Umutluyuz" dedi.

Filmin oyuncularından Menderes Samancılar da, "Film aslında yönetmenin hayatından da kesitler içeriyor. Tüm ekiple iyi bir film yaptık diye düşünüyorum. Ben de bu projede yer almaktan büyük keyif aldım" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Düzgünoğlu Cinemaximum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title