Haberler

Dünyadaki En Zehirli Akrep Aydın'ın Nazilli İlçesinde Görüntülendi!

Güncelleme:

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir çiftçi sulama yaparken gördüğü akrebin fotoğrafını çekip arkadaşlarıyla paylaştı. Çiftçi, akrebin dünyanın en zehirli akrep türlerinden 'Sarı' adıyla bilinen 'Leiurus Quinquestriatus' olduğunu sonradan öğrendi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, dünyanın en zehirli akrep türlerinden 'Sarı' adıyla da bilinen 'Leiurus Quinquestriatus' görüntülendi.

SULAMA YAPAN VATANDAŞ AKREP GÖRDÜ

Nazilli'nin kırsal Ovacık Mahallesi'nde yaşayan çiftçi Erhan Yavaş (29), tarlasında sulama yaptığı sırada engebeli bölgede akrep gördü.

FOTOĞRAFINI ÇEKİP ARKADAŞLARIYLA PAYLAŞTI

Yavaş, akrebi cep telefonu ile görüntüleyerek arkadaşlarıyla paylaştı. Yavaş, fotoğrafını çektiği akrebin dünyanın en zehirli akrep türlerinden 'Sarı' adıyla bilinen 'Leiurus Quinquestriatus' olduğunu sonradan öğrendiğini belirtip, "Fotoğrafını çekmemden bir süre sonra akrep, çalılıklar arasında gözden kayboldu" dedi.

Sarı akrep, Türkiye'de en çok Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Mardin ve Şanlıurfa'da görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (47)

AKREP SELAMİ:

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ AKREPLERİ TÜRKİYEDE ZATEN. HALKI KUTUPLAŞTIRANLAR DEVLET MALINI TALAN EDENLER ÜLKEYİ ADALETSİZ YÖNETENLER CEHENNEM SİZİN İÇİN VAR AKREP MASUM EN ZEHİRLİLER EN TEPEDEKİLER

53
12
yanıtYanıtla
AKREP SELAMİ DAYISI:

YORUMA BAK BEE. OTURDUĞUM KOLTUKTAN ÖNCE AYAĞA KALKTIM. SONRA ALKIŞLADIM.

yanıt7
yanıt2
hackan:

Akrep sokarsa soktu yeri kesip kan akitin. Akrebi yakalayip dolmasini yapip yiyin. Bu bagisiklik kazandiracak ve bir daha akrep sokarsa hicbir sey olmayacak.

4
41
yanıtYanıtla
pacman:

zeytinyağlısı mı yoksa sade mi?

yanıt18
yanıt2
araplaşmak istiyorum:

mehdinin zuhuru yaklaştı bu tarz garip mahlukatların artması mehdiyet alametidir.

4
41
yanıtYanıtla
GEVEZE:

Anlamıyorum arkadaş. Akrepi, yılanı haber yapıyorsunuz. Bunlar hep Türkiye''nin çeşitli yerlerinde bulunan hayvanlar. Hiç mi malzeme bulamadınız?

41
2
yanıtYanıtla
tırcı osman:

bunun eti yeniyo mu abi, kaybolduysa Tv kanalları bulur abi, hemen bi haberci yollayın uçurumlara dikkat etsin abi

5
25
yanıtYanıtla
Haysiyet varmı sende:

Sen nasıl bir zihniyete sahipsin ya , allah senin gibi zihniyeti olanları kahhar adıyla kahreylesin emi kahreylesin , bu zihniyet devam ettiği sürece bu ülkeye allahım yardım etsin

yanıt10
yanıt6
tırcı osman:

abi sen galiba bana kötü bi şey söyledin ben öyle anladım

yanıt3
yanıt0
SCORPİON KİNG:

Bişey olmaz ya 2 defa belki daha fazla soktu beni Allah izin vermediği sürece bişey olmaz ama ecel geldi mi sivrisinek bile insanı öldürmeye yeter.

21
8
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title