Haberler

Nagehan Alçı, "Binali Yıldırım kaybetti" deyip yayını terk etti!

Güncelleme:

İstanbul seçimi sonuçları açıklandığı sırada Habertürk ekranı ilginç anlara sahne oldu. Programda Binali Yıldırım'ın kaybettiğini açıklayan Nagehan Alçı stüdyoyu apar topar terk etti.

Türkiye'nin gündeminin ilk sırasında aylardır konuşulan, tekrarlanan İstanbul yerel seçimleri bugün gerçekleşti. Tek pusula, tek zarf şeklinde yapılan oylamada oylar kısa sürede sayıldı ve kesin olmayan sonuçlara göre Ekrem İmamoğlu İstanbul seçimlerinin kazananı oldu. CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart seçimlerine göre büyük yükseliş yaşadı ve birçok ilde oyunu ciddi şekilde artırdı.

NAGEHAN ALÇI CANLI YAYINI TERK ETTİ

Diğer yandan, seçim sonuçları netleşmeye başladığında Habertürk ekranları ilginç görüntülere sahne oldu. Seçim yayınının moderatörü Didem Arslan Yılmaz'ın "Binali Yıldırım birazdan açıklama yapacak" sözleri üzerine Nagehan Alçı, "Kaybettik açıklaması yapacak" demesiyle stüdyoda soğuk rüzgarlar esti. Nagehan Alçı, daha sonra Didem Yılmaz'a yayından ayrılmak zorunda olduğunu ileterek stüdyoyu terk etti. Alçı, stüdyodan ayrılırken, Fatih Altaylı, "Nagehan'ın meşhur cep telefonuna, meşhur mesaj geldi anlaşılan" diyerek Nagehan Alçı'ya takıldı.

GERİ DÖNEREK AÇIKLAMA YAPTI

Gazeteci Nagehan Alçı, Habertürk TV ekranlarında devam eden canlı yayına tekrar döndü ve yayından ayrılması ile ilgili bir açıklama yaptı. Alçı, Show TV yayınına katılmak üzere programdan ayrıldığını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Binali Yıldırım Nagehan Alçı İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (219)

Gurbetci:

Kazanan gavurlar oldu imamogluda kukla zaten bunun bir bedeling olacaktir muhakak gulun bakalim gulun ozenin gavurlara ozeninki 90 sanli yilara geri donmeniz dahada cabuklasir bu sayede Son gulenlerde dusmanlarimiz olacaktir

19
77
yanıtYanıtla
ekrem ımamoğlu:

hadi köyüne hadi

yanıt16
yanıt7
gerçekleri konuşan ülkücü:

sen orada almanın gübresini temizleyip asgari ücrete çalışmaya devam et cahil. . . almanyada 3. sınıf vatandaşsın, artistlik yapma dunkoph seni

yanıt18
yanıt5
DENİZ CAN:

Gerizekalı

yanıt7
yanıt1
akp''li:

6 ay sonra tabi sürerse, keşke elim kırılsaydıda vermeseydim diyenleri göreceksiniz.

yanıt8
yanıt17
RACO:

müslümanlık çalmak çırpmak, yalan söylemek, milleti kandırmak, dindar görünmek, yandaşa yoldaşa ülkeyi peşkeş çekmek, kumarbaz olmak yada teknede mankenlerle iş pişirmek değilki sen müslümanlığı yanlış anlamışsın git öğrende gel hadi

yanıt13
yanıt3
ahmet çağdaş:

senin gibi halen bağnazlar olduktan sonra ülke zaten düzelmez. karacahiliniz siz

yanıt10
yanıt4
:

GURBEÇİ se var ya tam bir karpuz kafalısın

yanıt0
yanıt0
Şenol sorhan:

Adamlar 1923 yılında ülke kuruyorum diye vatani sattılar hala onları savunuyor bazı embesiller. Hiç düşünmüyorlar toprak neden kabul etmemiş betona koymuşlar diye. Neymiş efendim yabancıları barindirmiycam diyolar ben lokantaciyim benim milletin az kuru az pilav yiyor elin yabancısı kebap yiyor duble duble yani devletten aldığını bana geri veriyor. Hadi bakayım gönderin istanbuldaki yabancilari sıkıyosa...

14
68
yanıtYanıtla
Serkan:

Şu yazdıklarını ancak bir gerizekalı yazabilirdi onu da sen yazmışsın, bahsettiğin kişi Atatürk''tür bu ülkenin kurucusudur, toprak kabul etmemiş betona koymuşlar diye bir şey yok nerenden uydrdun ki, anıt mezardır o beton değil görünen üst kısmı o şekildedir alt bölümde tüm illerden ve kktc''den getirilen toprak içindedir mezarı bre cahil, eğer atatürk ve şehit olan binlerce askerimiz olmasaydı senin anan maria baban da eduardo olurdu, anlaşılan ekrem başkanın seçilmesi sana çok koymuş. . .

yanıt20
yanıt3
Tüm 219 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title