Haberler

Mustafa Sandal'dan Boşanan Emina Jahoviç, Pişman Oldu!

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl Mustafa Sandal ile 10 yıllık evliliğini bitiren Sırp şarkıcı Emina Jahoviç, yeni bir ilişkiye başladığı için pişman olduğunu ifade etti.

10 yıllık eşi Mustafa Sandal'dan boşanır boşanmaz Sadettin Saran'la aşk yaşayan Emina Jahovic, pişman oldu. 7 aylık ilişkisinin ardından Saran'dan ayrılan Jahovic, "Keşke yeni ilişki için acele davranmasaydım." itirafı yaptı.

Mustafa Sandal'dan Boşanan Emina Jahoviç, Pişman Oldu!

"ARTIK ÖZGÜR BİR KADINIM"

Mustafa Sandal'la 10 yıllık evliliğini Haziran 2018'de bitirdikten bir ay sonra gönlünü iş adamı Sadettin Saran'a kaptıran Emina Jahovic, bin pişman… Saran'la jet hızıyla başlayan aşkı 7 ay sonra biten Sırp şarkıcı, geçtiğimiz günlerde ülkesindeki Svet dergisine içini döktü. Kendisinden 18 yaş büyük iş adamıyla hayat görüşleri farklı olduğu için ayrıldıklarını belirten 37 yaşındaki iki çocuk annesi Jahovic, ekledi: "Zaten biten bir evliliğin üzerine çok çabuk yeni bir ilişkiye başlamak doğru değildi. Her şey çok hızlı gelişti. Ama artık özgür bir kadınım. Kendimi sadece işime ve çocuklarıma adadım."

Mustafa Sandal'dan Boşanan Emina Jahoviç, Pişman Oldu!

MUSTAFA SANDAL HAKLI ÇIKTI

Jahovic'in bu açıklaması; Musti'nin geçtiğimiz yaz Ceren Hindistan'la yazışmaları ortaya çıkınca sarf ettiği şu sözleri akıllara getirdi: "Benim için yeni biten evliliğin ardından bu kadar çabuk, yeni ve ciddi bir ilişkiye başlamak zor!" Eski eşinin söylediklerine aylar sonra hak veren Jahovic'in yaptığı bu açıklama ise "Son pişmanlık neye yarar?" dedirtti. Mustafa Sandal, boşanma sonrası adı Ceren Hindistan'la anılınca "Yeni aşk için erken" demişti. Saran'la aşk yaşadığına pişman olan Emina, eski eşine hak verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (40)

Ydd:

Namus kavramının ne oldugunu biri suna anlatsın. Ulan normal bir vatandas bunu yapsa kotu kadın olur, ama unlu bırı yapınca haber oluyor.

53
0
yanıtYanıtla
TÜRK ERKEĞİ:

verdiğinle kaldın

39
3
yanıtYanıtla
Ümit:

Ah ulan Saadettin para var götürmedigin hatun kalmadi.adinada iliski diyorlar.tadini aldim bitirdim diyecek halleri yok.

41
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Tanzim Satış Noktaları Ters Tepti,,,Özellikle Marketler Sebze Meyvadan Dogan zararlarını,,diger ürünlerin fiyatını artırarak karşılıyorlarmış..olan yine halkımıza oluyor..31 martta hesap sormaya hazırmıyız arkadaşlar.ben hazırım.

14
14
yanıtYanıtla
78:

Hangi partiye oy verelim Hocam.

yanıt3
yanıt0
Raven:

Domates biber soğan pahalı. . . . Tanzimler açıldı. Bu sefer de, eskiden kuyruk vardı. İşte şimdi de kuyruklar var. . . . Tanzimler yüzünden marketler zarar ediyormuş diğer ürünlerin fiyatını artirmislar diyorlar simdi. . . . . . Hep çığırtkanlık , hep çığırtkanlık. . . . . . . Bizim çığırtkanlara ihtiyacımız yok, biz kime oy vereceğimiz biliyoruz.

yanıt1
yanıt8
Dürbünlü:

İYİ,,gelecek öze dönüş başlıyacak,,ülkeye saygı sevgi hakim olacak.

yanıt5
yanıt5
Raven:

İyilikle maraz dogar. . . . . .

yanıt4
yanıt4
Dürbünlü:

bu ülkede iktidarın kadrolarından daha İYİ kadrolar var,İYİ ler iktidara gelirse,ekonomimiz düzelir ve İYİ leşir.bir kerede İYİ leri denemekte fayda var.

yanıt5
yanıt3
Raven:

Evet gelir adaletsizliğine uğrayan bir kesim var, şu an zor durumda olabilirler. Ama cıgirtkanlik yapanlar tuzu kuru olanlar. Devletin böyle anlarda sosyal devletin gereğini yaparak elektrik yardımı tanzim satışlarla , başka çözümler üreterek bu günleri asacagimizi düşünüyorum. Elektrik yardiminin su ve gaz da eklenerek çocuklu ve asgari ücretli ailelere yapılmasını isterim

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title