Haberler

    Mustafa Ceceli'nin altın davası reddedildi

    Güncelleme:

    Mustafa Ceceli, 3 sene önce bir altın alım satım şirketinden önce 600 bin lira sonra da 100 bin dolar göndererek altın aldı. Altınları teslim almadığı gerekçesiyle şirkete dava açan Ceceli'nin davası mahkemenin kararıyla reddedildi.

    Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, 2 yıl önce İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak Gram Kıymetli Madenler Şirketi'ne dava açtı. Dava dilekçesinde konu hakkında " Mustafa Ceceli, Gram Kıymetli Madenler'in banka hesabına 2 Ağustos 2017'de 600 bin lira, 17 Aralık 2017'de de 100 bin dolar yatırmıştır. Ancak satın almış olduğu altınlar Ceceli'ye teslim edilmemiştir. Davalı şirket, 1 Şubat 2018'de icra takibine haksız ve kötü niyetli olarak itiraz etmiş ve takibi durdurmuştur" denildi.

    ŞARKICININ AÇTIĞI DAVA REDDEDİLDİ

    Davaya cevap veren şirketin avukatı ise "Davacı, ilk elden altınları teslim almış ve teslim belgelerini imzalamıştır. Bu nedenle yüzde 20 oranında davacının kötü niyet tazminatına mahkum edilmesine karar verilmesini talep ederiz" dedi. 2 yıldır devam eden davanın karar duruşmasında mahkeme, Mustafa Ceceli'nin açtığı davayı reddetti.

    "CECELİ ISLAK İMZA ATIP ALTINLARI TESLİM ALDI"

    Mahkemenin gerekçeli kararında ise şunlar söylendi: "Mustafa Ceceli tarafından altın alımı için 600 bin lira ve 100 bin dolar ödeme yapıldığı, davalı tarafından sunulan Ceceli imzalı belgede görülmektedir. Ayrıca 100 bin dolar karşılığı altın ile 600 bin lira karşılığı altının davacı Mustafa Ceceli tarafından teslim aldığına dair fatura da mahkemeye sunulmuştur. Her ne kadar teslim belgelerindeki imzanın Mustafa Ceceli'ye ait olmadığı yönünde imza inkarında bulunulmuş ise de Ceceli'nin ıslak imzalı belge örneklerinin getirtilmesi sonrası Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmıştır. Raporda teslim belgelerindeki imzaların Mustafa Ceceli'nin el ürünü olduğu ifade edilmiştir. Mustafa Ceceli rapora itiraz etmiş ise de aksini gösterir bir delil bulunmadığından davanın reddine karar verilmiştir."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi Mustafa Ceceli Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (10)

    tesbih:

    Ceçeli efendi sözümü dinle: Harama ve sahte işlere fazla bulaşma, sonu hüsran.

    12
    1
    yanıtYanıtla
    He ya he he:

    Ulan bu çeçeli orjinal sahtekar ya tabii kimlerle kolkola bakmak yeterli boşuna dememişler bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyliyeyim..

    9
    2
    yanıtYanıtla
    Adam:

    Vay üç kağıtçı vay al almadım he

    8
    2
    yanıtYanıtla
    Kabız memed:

    Bu Değilmiydi , Ailesine Bhutan Eden .. Gözüm bu Herifi Tutmadı Gitti..

    8
    1
    yanıtYanıtla
    Mine minnoş:

    Evet katılıyorum .

    yanıt2
    yanıt0
    takunya:

    süslüman işte. .

    7
    1
    yanıtYanıtla
    gıcık:

    İnsanlık hali o kadar yerden altın alıyorumki karıştırmışım.

    7
    0
    yanıtYanıtla
    Mine minnoş:

    Bu çocuğun sesini beğenirdim Şimdi pek ilgimi cekmiyor Çabuk şimardı ilk işi eşini bıraktı kendini bitirdi yazık .

    4
    2
    yanıtYanıtla
    Kırmızı kurbağs:

    Yeni klibinin ilk parçası ıslak imza olur

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Kenan Komutan:

    Haydaa nasıl iş bu şimdi

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title