Haberler

Müslüm Filmi, Müslüm Gürses'in Ölüm Yıldönümü Vesilesiyle Yeniden Vizyona Girecek

Güncelleme:

2013 yılında hayatını kaybeden Müslüm Gürses'in hayat hikayesinin anlatıldığı ve gösterime girdiği günden itibaren büyük ilgi gören ve yaklaşık 6,5 milyon kişi tarafından izlenen "Müslüm" filmi, yeniden vizyona girecek.

ÖLÜM YILDÖNÜMÜ VESİLESİYLE TEKRAR GÖSTERİME GİRECEK

Arabesk müziğin efsanevi ismi Müslüm Gürses'in acılarla dolu hayatını konu alan "Müslüm" filmi sinemaseverlerle bir kez daha buluşuyor. Müslüm Gürses'in 6. ölüm yıldönümü vesilesiyle tekrar gösterime giren film, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için 1 Mart itibarıyla, yeniden gösterime özel bilet fiyatıyla, 9 TL'den izleyicileriyle buluşacak.

Müslüm' Filmi Yeniden Vizyona Girecek

BİLİNMEYEN YÖNLERİ ELE ALINIYOR

Filmde, Gürses'in Şanlıurfa'daki çocukluğundan başlayıp Adana'da keşfedilmesine ve İstanbul'da yıldızlaşmasına kadar pek çok bilinmeyen yönü ele alınıyor. Can Ulkay ile "Ketche" ismiyle tanınan Hakan Kırvavaç'ın yönetmenliğini yaptığı "Müslüm"ün yapımcılığını ise Mustafa Uslu üstlendi.

Müslüm' Filmi Yeniden Vizyona Girecek

BAŞROLDE USTA İSİMLER YER ALDI

Filmde, Gürses'i Timuçin Esen, çocukluğunu Şahin Kendirci canlandırırken Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Turgut Tuncalp ve Caner Kurtaran da rol alıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Müslüm Gürses Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

uA:

merakla gidip hüsrana uğradığımız bir yapım üzgünüm beklentinin altında. .

1
11
yanıtYanıtla
Mihci:

Muslumu dirilteceklermiydi ne bekliyodun.

yanıt14
yanıt0
Muhtar:

Vizyondan kalkmadı ki tekrar vizyona girsin. Para tatlı geldi yapımcılara. . .

9
1
yanıtYanıtla
CELALI:

ARABESK TURK MUZIGI DEGILDIR BIZIM MUZIGIMIZ TURKU-SAZ KULTURUDUR, YAZIKLAR OLSUN SIZE OZENTILER.

1
7
yanıtYanıtla
Havuç:

Ölmüşlerin üzerinden prim yapmaya çalışan yönetmen/yapımcılara sinir oluyorum.

8
0
yanıtYanıtla
PAŞA:

NE VARSA ESKİLERDE VAR KİMSE BUNLAR VE TÜRKÜ YAZARI OZANLAR GİBİ KESİNLİKLE OLAMAZ. Kİ GÖRÜYORUZ ŞU AN BİR ŞARKI ÇIKIYOR 1 SENE DE BİTİYOR AMA ESKİ SANATÇILARIN ŞARKILARI HALA DEVAM EDİYOR VE YENİ KİŞİLER SESLENDİRİYOR. DİNLEMİYORSAK DA SAYGIYI HAKEDİYOR.

7
0
yanıtYanıtla
CONI:

PARA TATLI GELDII !!! BIZIM KULTURDE OLMUSLERIN RUHUNA YEMEK DAGITILIR FAKIR SEVINDIRILIR MEVLUT OKUTULUR.

4
1
yanıtYanıtla
adem baba:

yeter la adamın üzerinden kazandıgınız para. . bahaneye bak ölüm yıldönümüymüş 10. mu 100. mü dönüm. . sanki kazandıkları parayı bi yere bağışlıcaklar cep doldurmak için adamı kullanıyorlar ayıptır. .

4
1
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

müslüm kim oglum..?

1
4
yanıtYanıtla
46:

ALLAH RAHMET EYLESIN BASTA MUSLUM BABA OLMAK UZERE BUTUN SANATCILARA

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title