Haberler

Murat Dalkılıç'la aşk yaşayan Hande Erçel, evliliğe yeşil ışık yaktı

Güncelleme:

İlişkileri hakkında pek konuşmayan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, önceki akşam gittikleri gösteride magazin muhabirleriyle sohbet etti. Erçel, yaptığı açıklamalarla evliliğe yeşil ışık yaktı.

Geçtiğimiz Şubat ayında biten ilişkilerine ikinci bir şans veren güzel oyuncu Hande Erçel ve şarkıcı Murat Dalkılıç, önceki gün Harbiye Açıkhava'da tek kişilik gösteri yapan Doğu Demirkol'u izledi. Çift, gösteride muhabirlerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

"HERKES SIKIYORSA HANIMCI OLMASIN"

Erçel'le soruları yanıtlayan Dalkılıç, aşkına övgü yağdırdı. Popçu, "İşler güçler var, tatil yok" diyen Erçel'in sözüne "Patron Hande" diye onay verip ekledi: "Bu devirde hanımcılık var. Herkes sıkıyorsa hanımcı olmasın."

Murat Dalkılıç'la aşk yaşayan Hande Erçel, evliliğe yeşil ışık yaktı

"EVLİLİK İŞLERİ KISMET"

Hande Erçel'le gece boyunca el ele göz göze pozlar veren Dalkılıç, evlilik sorularına verdiği şu sözlerle de yakında nikah masasına oturabileceklerinin sinyalini verdi: "Bu işler kısmet. Böyle şeylerin saklanacak bir tarafı yok. Olursa herkese açıklarız. Allah çabucak tamamına erdirsin inşallah." 35 yaşındaki popçunun bu açıklamaları "Evlilik çok yakında" yorumları yaptırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dalkılıç Harbiye Haberler

500

Yorumlar (11)

Haksizlik:

Olması gereken merveye sahip çıkıp gencecik kızı yari yolda birakmamasiydi evlilik ardına pat diye yeni sevgili yapıp obur kizcagizi incitmek niye

14
4
yanıtYanıtla
Doğrusu:

Evliliği sonlandırmak isteyen Merve ''ydi, Murat değil. Hem Merve Boluğur da Hakan Sabancı ile görüntülenmişti. Burada incinme diye bir şey yok. Ayrıca Merve sahip çıkılacak bir duruma mı düştü?!. .

yanıt0
yanıt0
katıksız:

Devlet bu önemli gelişme için belli bir bütçe ayırıp ülkenin dörtbir yanında eğlence programları festivaller ve bu olayla ilgili basın birimlerinede gereken talimatı vermeli....Hem ülkemiz hemde Dünya ülkeleri Türkiyede gerçeklenmesi muhtemel bu olağanüstü durumun insanlık tarihine geçecek en önemli insan üreme ve üretme vakası olarak arşivlerinde altın harflerle muhafaza edecekleri o günü sabırsızlıkla beklemede....uluslararası dünyanın en önde gelen medya kuruluşları günlerdir sadece bu haberi konuşup başka hiçbir haberi gündemlerine almamakta hatta japonyanın günlerdir resmi makamlarının tatil edilip bu olası vaka için halkın motivasyonu ve diğer ülkelerde bir mesaj amaçlı birtakım girişimlerinin sözkonusu olup önümüzdeki birkaçgün içinde G20 ülkelerininde bu konuyla alakalı acil toplanacakları gelen haberler arasında...Murat beline kuvvet...

6
0
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

TÜRKİYEDE OYUNCU DENDİMİ. . BAŞTA TÜRKAN ŞORAY. . FATMA GİRİK. . . FİLİZ AKIN. SELMA GÜNERİDIR. . ŞİMDİLERDE BERGÜZAR KOREL. . TUBA BÜYÜKÜSTÜN. . HATİCE ŞENDİL. . FULYA ZENGİNER. SACİDE TAŞANER. . RUÇHAN ÇALIŞKUR DUR. . SAYGILAR ONLARA. .

1
3
yanıtYanıtla
Zez:

Tuba mı iyi oyuncu? Çok güzel kadın ama oyunculuk sıfır, kusura bakma!

yanıt0
yanıt0
ADINIZI YAZIN:

bu kızda sanatçı mı ya. . . TÜRKİYEDE gelmiş geçmiş parmakla gösterilen sanatçılar. başta sultan TÜRKAN ŞORAY. FATMA GİRİK. FİLİZ AKIN. SELMA GÜNERİ. PERİHAN SAVAŞ. NECLA NAZIR DIR. . yerleri dolmadı. dolmaz zaten.

1
1
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Abi bu güzeller güzeli kız ne buldu adı geçen şahsiyet de anlamış değilim, resmen mındar oldu, yazık.

1
0
yanıtYanıtla
Bilge:

Bilim insanlarının gündem olmadığı bir yerde gelişme ilerleme olmaz . . . elbette sanatta önemli ama bilim insanların nadiren yetiştiği ve her gün bir şarkıcının türediği bir ortamda ön planda yer alması düşündürücü. . .

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

4 ay avans .

1
0
yanıtYanıtla
Semseddin:

Evlenmeye gerk yok zaten birlikte yasiyorsun

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title