Haberler

Müge Anlı'nın programında kan donduran açıklama: Kardeşini öldürüp attık

Güncelleme:

2018'den beri kardeşini arayan Mahmut Aykurt canlı yayındaki açıklamalarıyla Müge Anlı'yı bile şaşırttı. Akyurt, görüştüğü gizemli kişinin kendisine, "Kardeşini öldürüp attık." dediğini ifade etti. Kardeşinin katilinin Akyurt'a nasıl ulaştığı ise merak konusu oldu.

Müge Anlı'nın programına katılan ve 2018 yılından beri kardeşini aradığını söyleyen Mahmut Aykurt, çelişkili ifadeleriyle izleyenlerin dikkatini çekti. Akyurt son olarak gizemli bir kişinin kendisini arayarak "Kardeşini öldürüp attık" dediğini söylemesiyle Müge Anlı'yı bile şaşırttı.

Müge Anlı'nın programında kan donduran açıklama: Kardeşini öldürüp attık

AĞABEYİN ÇELİŞKİLİ İFADELERİ ŞÜPHELERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Burhan Aykurt'un evlilik vaadiyle kandırıldığı da iddia ediliyor. Hem ekran başındakiler hem stüdyodakiler hem de sosyal medyada olayı inceleyenler ağabey Mahmut Aykurt'un çelişkili ifadelerinden şüpheleniyor.

Müge Anlı'nın programında kan donduran açıklama: Kardeşini öldürüp attık

"KİMSE MAHMUT'UN KONUŞMALARINA İNANMADI"

Kayıp Burhan Aykurt'un kuzeni Mehmet Karakaya ise, "Mahmut'un konuşmaları kimseyi ikna etmedi. Bu programda Burhan ele alındığında 50 kişi birden izledik ama kimse Mahmut'un ifadelerine inanmadı." dedi. Müge Anlı'nın soruları sonrasında Mahmut Bey'e eşinin de inanmadığı ortaya çıktı.

Müge Anlı'nın programında kan donduran açıklama: Kardeşini öldürüp attık

HERKES, "KARDEŞİNİ ÖLDÜREN KİŞİ SANA NASIL ULAŞTI?" DİYE SORDU

Herkesin aradığı ortak cevap ise; kardeşini öldürdük diyen gizemli kişi nasıl oldu da Mahmut Bey'e ulaştı? Bu sorular hala cevabını bulmuş değil. "İzmir'e gidiyorum" diyerek ortadan kaybolan Burhan Aykurt'un nerede olduğu henüz belli değil.

Müge Anlı'nın programında kan donduran açıklama: Kardeşini öldürüp attık

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Müge Anlı Akyurt Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

46_Maraşlı:

Müge Anlı Adalet Bakanı Olsun Diyenler :)

76
12
yanıtYanıtla
Sıradan Bir Kul:

Kimse kendini kandırmasın Müslüman geçinen ülkede adalet bitmiş

23
3
yanıtYanıtla
AHA:

KARDEŞ İSLAM YASALARINA GÖRE KANUN OLSA BU OLAYIN OLMA İHTİMALİ MİLYONDA 1 BİLE DEĞİL

yanıt8
yanıt6
maydonoz:

AHA kendini kandırma hangi kuralı getirirsen getir biz insanlar onu uygulanamaz hale getiririz sorun ilk önce bizde bir kanun çıkmadan bile nası kanunu deleriz diye dört dönen çok insan tanıyorum. Gevur ülkelerinde bu kadar dalevera dönmüyor

yanıt2
yanıt0
Aydın merkez 09:

iyiki varsın müge hanım suçlular bulunuyor. Müge anlı tv programı En çokta evde oturan bayanlara yaradı. Hatta tv sesi çok açık izleniliyor.

13
5
yanıtYanıtla
BEKİR:

ne güzel saçların var müge

8
3
yanıtYanıtla
txx:

bu olayda bir gariplik var ben bu agabeyden süpheleniyorum hi. düzgün konusmuyor. panik oluyor hal ve hareketleri de bi garip babası da öyle.

11
0
yanıtYanıtla
staraaaa:

bende izliyorum bu adama inanmadim gizledikleri var bence guzel bir program severek izliyorum yolu acik olsun emniyet guclerine yardimci oluyorlar ayrica suclu sucsuz kisiler bulunuyor

6
1
yanıtYanıtla
Yunus:

Milletin duygularını sömürüp yapmacık bir program. Aslında mide bulandırıcı. Suçluları buluyoruz bahanesiyle ekranları terketmiyorlar,birde başkaların dertlerini izlemeyi zevk alan halk olunca memleketde rezilliklere devam

2
2
yanıtYanıtla
şerife07:

yunus bey o işler oyle sandıgınız gibi değil üstü kapatılan okadar dosya varki bu program sayesinde çözülüyor gercekler adamlar yapıyorlar yapacaklarını bi yalan ifade bi tanık sıyrılıp cıkıyor işin içinden onları ne yapcaz yani minareyi çalan kılıfı hazırlıyor misali emniyet te biyere kadar o ifadeyle iş yapar program çelişki çıkarmasa okadar üstlerine gitmese bunlar herkesi ayakta uyutur . . .

yanıt0
yanıt1
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title