Haberler

Günlerdir Müge Anlı'da aranan katil kendisi çıktı, cinayeti canlı yayında itiraf etti

Güncelleme:

Ağustos ayında çalıştığı muz serasında öldürülen Ali Toprak'ın katili ortaya çıktı. Eşinin katilinin bulunması için Müge Anlı'nın canlı yayınına çıkan Alime Toprak, eşini öldürdüğünü itiraf etti. Canlı yayında cinayeti anlatan kadın, "Ben öldürmeseydim o beni öldürecekti" dedi.

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, Mersin Anamur'da 31 Ağustos günü çalıştığı serada öldürülen 44 yaşındaki Ali Toprak'ın cinayetini araştırıyordu. Anlı bir süredir, öldürülen adamın karısı Alime Toprak ve yakınlarını stüdyoda ağırlıyordu. Cinayet günü birlikte çalıştıkları muz serasına gittiklerini anlatan Alime Toprak; "Ben çalıştığımız diğer seraya su almaya gitmiştim. Geldiğimde öldürülmüştü" dedi. Ancak Müge Anlı'nın ulaştığı güvenlik kamerası görüntüleri, Alime Toprak'ın olayın yaşandığı seradan hiç ayrılmadığını ortaya çıkardı.

"ÇOCUKLARIMI KORUMAK İÇİN EŞİMİ ÖLDÜRDÜM"

Müge Anlı'nın; "Varsa bir bildiğin, anlat" demesi üzerine daha fazla dayamayan eş, cinayeti itiraf etti. "Kocamı ben öldürdüm. O gün serada beni çok dövdü. Çocuklarıma da zarar vermek istiyordu. Onları korumak için Ali'yi öldürdüm" dedi.

Genç kadın, Müge Anlı'nın canlı yayınında eşini öldürdüğünü itiraf etti

"BEN ÖLDÜRMESEYDİM O BENİ ÖLDÜRECEKTİ"

Cinayeti itiraf ettikten sonra canlı yayına gelen kadın, "Beni öldürmek için bıçakla üstüme yürüdü. O zaman benim çocuklarıma kim bakacaktı? Ben yapmasaydım o bana yapacaktı. Ben cesedin başında bir süre donup kaldım. Çocuklarımın duymasını istemiyordum. Büyük oğlum her şeyi biliyor ama bir kere de 'Benim babam öldü' diye ağlamadı. Çünkü ona çok çektirdi. Oğlum babasının öldüğünü öğrenince 'Anne kurtulduk' dedi. Çok kaçmaya çalıştım ama 'Çocukları öldürürüm' diye tehdit etti" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Ali Toprak Müge Anlı Anamur Haberler

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi

Bakmadan Geçme

Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim?
Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

500

Yorumlar (98)

selim:

bu kadınlar zanilik edeip yasak aşktan kaptıkları masum bebekleri dşürüp çocukalşrını düşürüp düşürüp çöplere atıp sokaklara bırakıyorlar, kocalarını öldürüyorlar ama işin sonunda gene sütten çıkmış ak kaşık kadınlar oluyor, herkes sempatik bakıyor nasıl oluıyor, erkek yaptı mı cani katil kadın yapınca mecbur kaldı yok ya. . . hakim buna nefsi müdafadan 3-5 sene verir denetimlis erbestlik ölen öldüğüyle kalır erkek yapsa müebbet alırdı cezalarda bile orantısızlık var

26
43
yanıtYanıtla
Ben o:

moda oldu artık adamı öldür sıkışınca dövüyodu! O beni öldürcekti! Bu kadınları buladar azdıranların alibeti bu olsun

21
43
yanıtYanıtla
SANANE:

Her gün bir sürü kadın öldürülürken hiiç sesiniz çıkmıyor !!!! Kimse kimseyi öldürmemeli ama ne yaşadığını bilemezsiniz. Ancak yazın..kadınları hiçe sayıp canlarını alan yaratıkların da akıbeti öyle olsun o zaman !!!

yanıt0
yanıt0
Serhan:

adalet sistemi okadar bittikki bayanlar artık kullanıyorlar bayanlını hep birini öldür sonra beni öldürecekti de bunun şöylesi böylesi yok öldürmüşsen suçlusun

23
37
yanıtYanıtla
iyi yapmış:

hakim ben olsam beraat verirdim. bu kadınları kim kurtaracak ya.

34
21
yanıtYanıtla
İrade çakır:

Sırtı dönük adam nasıl saldırır, bence kadın çokyalan konuşuyor

yanıt1
yanıt0
Acun spor:

Müge adalet bakanı olsun .

40
13
yanıtYanıtla
SORU:

Adalet bakanı detektiflik makamı mı ?

yanıt15
yanıt9
ne güzel bir yalan:

ben onu öldürmeseydim o beni öldürürdü :D son zamanlarda kadınların en büyük yalanı. . . nasıl olsa ölmüş gitmiş, gelipte kendisini mi savunacak :D bas yalanı al cezada indirimi. Erkek katili kadınlara idam gelsin artık yeter. . . . Kadına tanınan saçma yasal haklar erkeğin hayatını cehenneme çevirdi, canımızdan şüphe duyar hale geldik. Bu adaletsizliğe ya çözüm bulunsun yada o makamlarda femifaşizanlığa müsade edilmesin. . . Aile bakanı bakalım bu davada ölen adam için mahkemeye heyet gönderecek mi :D

19
34
yanıtYanıtla
X:

Sen ne diyorsun ya işkence ediyor kendine ve çocuklara . Kadın gerekeni yapmış Adaletin yapamadığını yapmış..

yanıt8
yanıt10
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title