Haberler

Müge Anlı'daki Celalettin Polat olayında kan donduran iddia: Cinayeti eşi ve çocukları işledi

Güncelleme:

Müge Anlı'daki Celalettin Polat olayında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Programa telefonla bağlanan ismini vermek istemeyen bir kişi, Celalettin Polat'ı çocuklarının öldürdüğünü iddia etti. Aynı kişi, iddiaların devamında Polat'ın bir tandırın altında gömülü vaziyette olduğunu öne sürdü.

Müge Anlı'ya Celalettin Polat olayının ayrıntıları damga vurdu. Polat'ı eşinin öldürdüğü iddia edildi. Bugün Müge Anlı canlı yayınında Polat'ın oğlu Emre Polat'ın anlattıkları şoke etkisi yarattı.

Celalettin Polat, Haziran 2009'da Erzincan Çayırlı'daki köyünde kayboldu. Polat olayının aydınlatılması için kardeşleri Müge Anlı canlı yayınına katıldı.

"EŞİ VE ÇOCUKLARI ÖLDÜRDÜ"

Celalettin Polat olayında kardeş Sebahattin Polat'a gelen telefon ile farklı bir boyut ortaya çıktı. İsmini vermeyen kişi telefonda Celalettin Polat'ı, eşi ve çocuklarının öldürdüğünü iddia etti. İddiaların devamında ismini vermeyen telefondaki kişi, Polat'ın, kayınpederinin evinin karşısında bulunan değirmenin yan kısmındaki bir tandırın altında gömülü vaziyette olduğunu öne sürdü. Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına Celalettin Polat'ın oğlu Emre Polat katıldı. Polat'ın anlattıkları şoke etkisi yarattı. Emre Polat, Müge Anlı canlı yayınında babası gittikten sonra insan gibi yaşadıklarını belirtti.

Müge Anlı'daki Celalettin Polat olayında kan donduran iddia: Cinayeti eşi ve çocukları işledi

"TUVALETİNİ BİLE TUVALETE YAPMAZDI"

Polat'ın oğlu Emre Polat, babasının sabaha kadar parasına kadar kumar oynadığını kendilerinin ise gelin gibi hizmet ettiklerini iddia etti. Emre Polat, babasının yakacak odunları kendi üstlerinde kırdığını öne sürdü. Emre Polat babası için şu iddiaları dile getirdi:

"Bir gün geliyordu kemerini çıkarıyordu. Tokası parçalana kadar üstümüzde dövüyordu bizi. Annem geliyordu hiçbir şey diyemiyordu. Benim babam tuvaletini bile tuvalete yapmazdı. Bize leğen getirtirdi leğene işerdi. Biz gider leğenle dökerdik."

Müge Anlı'daki Celalettin Polat olayında kan donduran iddia: Cinayeti eşi ve çocukları işledi

"BÖYLE BİR ADAM İÇİN GENÇ ÇOCUK CEZAEVİNE GİRSİN DİYE Mİ TOPLANDINIZ?"

Celalettin Polat'ın kardeşi ağabeyinin çocuklarını dövdüğünü de yalanlamadı. Müge Anlı ise bu iddiaların üzerine "Böyle bir adam için genç çocuk cezaevine girsin diye mi toplandınız?" sorusunu yöneltti. Polat aynı zamanda yengesi ve babası arasında bir ilişki olduğunu öne sürdü. Emre Polat, yengesinin annesine "Bak Nurdane senin kocan geliyor beni buralarımdan öpüyor. İnanmazsan gel merdiven altına saklan" sözlerini söylediğini öne sürdü.

Emre Polat bu iddiası sonrasında ise "Babamı, bununla kocasının yakalayıp da öldürmediğini nereden bileyim abla" sorusunu yöneltti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cep Telefonu Müge Anlı Çayırlı Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

46:

Boyle pisliklere acımıyacan ıyı olmus bıde cıkıp bu sahsin katilini Arıyorlar ya pes artık

31
0
yanıtYanıtla
adem:

telefon eden zat herşeyı bıldıgıne gore demekı onun elı var bu cınayete

18
0
yanıtYanıtla
starrrr:

oldurulmesi gerekmezdi cezasini yargi verecekti okadar kotu ise sikayette bulunsalardi

0
17
yanıtYanıtla
cemil:

cinayet kesinlikle savunulmaz ama yargı hangi cezayı hakkıyla vermiş ki. telefon dolandırıcıları milleti soydu sovana çevirdi hepisi dışarda katiller ne ceza alıyor ki adalet işlemezse vatandaş kendi adaletini uygular işte.

yanıt24
yanıt15
KUZEYİN UŞAĞI:

müge hanım hep başarılı. . .

11
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

konuların biri bitmeden biri başlamasın kafamız karışıyor

10
0
yanıtYanıtla
KIBRIS GAZISI:

adamin yakinlarina ailesine ve cocuklarina yaptiklarini reklam arasinda oglundan dinledikten sonra katili bulmak istemiyormus gibi tavir icine girdi hatta yayinda olmasa belkide mizaci itibari ile öldürülmeyi hak etmis bile diyebilirdi ayrica cinayet tecavüz ahlaksizligin tv programlarina konu olmasina karsiyim ama ortada bir gercek var dosyasi kapatilan üstü örtülen veya yeterince ilgilinilmeyen bir cok olay ve cinayet bu programlar sonucunda cözülüyor müge hanim ve ekibi gercekten basarili

9
0
yanıtYanıtla
pişman oldu:

bence müge anlı bu konuyu işlemekten. öldürülen eşine çocuklarına işkence edermiş. bir keresinde müge anlı çok geçmedi üstünden demişti ki eşine eziyet eden erkeklere eşlerinizden korkmuyorsunuz da ya sizi zehirleseler. dediği gerçek oldu.

8
0
yanıtYanıtla
alime bilir:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazıntandırın altına bakılsın o zaman

2
1
yanıtYanıtla
AD:

HER KÖTÜNÜN CEZASINI YARGI VERİYOR MU GERÇEKTEN ???

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title