Haberler

Mucize Doktor'da oynayan Özge Özder, Jet Sosyete'de rol aldı

Güncelleme:

Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterini oynayan Özge Özder, yayın hayatına Puhu TV'de devam eden Jet Sosyete dizisinde rol aldı.

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel'in yazdığı Jet Sosyete dizisi, üçüncü sezonda TV8 ekranlarından Puhu TV'ye transfer oldu. FOX TV ekranlarında yayınlanan ve farklı hikayesiyle herkesi kendine hayran bırakan Mucize Doktor'un oyuncusu Özge Özder de Jet Sosyete'ye dahil oldu.

YENİ BÖLÜMDE ROL ALDI

Herhafta ilgiyle ve keyifle izlenen eğlencesi bol dizinin 4. fragmanı yayınlandı. Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım rolünü oynayan Özge Özder ise herkesi şaşkına çevirdi. Özder'in Jet Sosyete'nin kadrosuna tamamen mi dahil olduğu yoksa konuk oyuncu olarak mı katıldığı henüz bilinmiyor.

Mucize Doktor'da oynayan Özge Özder, Jet Sosyete'de rol aldı

BELİZ'İ ALT ETMEYE ÇALIŞAN KADINI OYNUYOR

30'ların sonunda. Hastanenin müdür yardımcısı ve Beliz'in üvey annesidir. Beliz'in kullanmadığı bütün o silahları; güzelliği, mevkisini, zekasını hiç çekinmeden kullanır... Bedeli, günahı ne olursa olsun, Kıvılcım muhakkak istediğini alır. En büyük amacı ise Beliz'den kurtulup hastanenin başına geçmektir.

Mucize Doktor'da oynayan Özge Özder, Jet Sosyete'de rol aldı

ÖZGE ÖZDER KİMDİR?

Özge Özder, 1 Nisan 1978 tarihinde Ankara'da bir evin tek çocuğu olarak doğmuştur. Tam adı Elif Özge Özder'dir. Annesi teknik ressam, babası imar planlamacısı idi. Ortaokul ve liseyi Ankara Özel Yükseliş Kolejinde okudu. 1996 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünü burslu kazanır, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü ise derece ile kazanır. Tercihini Ankara Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarından yana kullanarak burada okudu. 2000 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu.

Mucize Doktor'da oynayan Özge Özder, Jet Sosyete'de rol aldı

İstanbul'da ki oyunculuk serüveni BKM ile başladı. 2001 yılından beri sahnelerde olan Özge Özder, 2005 yılından beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında kadrolu olarak rol almaktadır. Özge Özder, 2007-2008 yılları arasında Reşat Nuri Güntekin'in 1925'te yazdığı romanından uyarlanan "Dudaktan Kalbe" adlı dizide başrollerde Aslı Tandoğan, Burak Hakkı, Yiğit Özşener ve Fadik Sevin Atasoy ile birlikte oynadı.

Mucize Doktor'da oynayan Özge Özder, Jet Sosyete'de rol aldı

Özge Özder, 4-11 Ekim 2013 tarihlerinde yapılan 50. Altın Portakal Film Festivali'nde sunuculuğu Murat Han ile paylaşmıştır. 2011 – 2014 yılları arasında yapımcısının Fatih Aksoy olduğu Med Yapım imzalı "Umutsuz Ev Kadınları" adlı dizide Emel karakterini canlandırdı. Oyuncu son olarak da Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterine hayat verdi.

Mucize Doktor'da oynayan Özge Özder, Jet Sosyete'de rol aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özge Özder Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

FERHAT:

Mucize Doktor''da çok fazla sahnesi yok ikisini de yürütebilir bence

8
2
yanıtYanıtla
DERİN:

Çokta önemli değil tamamen geçebilir jet sosyeteye silik karakter bence

7
2
yanıtYanıtla
KÜBRA:

BU KADININ GÖZLERİNDEN ÇOK KORKUYORUM. .

6
1
yanıtYanıtla
KOKO:

çok beğendiğim bir bayan son derece etletik bir tarzı var

3
3
yanıtYanıtla
Hasan:

Cok cok güzel bir kalekter seviyoruz.. Diziye renk veriyor. Begenıyoruz..

3
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

Bir yorumda ben yapayım bari. yorum.

3
1
yanıtYanıtla
eda:

bence iyi oldu

2
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Sosyete rolüne yakışır fakir gitmez zaten tip zengin tipi ayrıcana da güzel kadın şimdi

0
0
yanıtYanıtla
UZUN:

eeeee

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title