Haberler

Deniz Akkaya'dan Yaş Paylaşımı: 42 Yaşındaki Kadınlara Kocamış Muamelesi Yapılıyor

Ünlü model Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından beyaz bikinili fotoğrafını paylaşarak Ağustos ayında 42 yaşına basacağını duyurup belirli bir yaşa gelen kadınlara gösterilen muameleden rahatsız olduğunu anlattı.

Instagram hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla adından söz ettiren Deniz Akkaya, sabahın erken saatlerinde yaptığı kadınlar hakkındaki paylaşımıyla gündeme geldi. Beyaz bikinili fotoğrafını paylaşan Akkaya, belirli bir yaşa geldiği için baskılanan kadınlar hakkında duygularını anlattı.

"KENDİMDEN EN MEMNUN OLDUĞUM DÖNEM"

Akkaya, duygusal paylaşımında şunları söyledi: "Bu sene Ağustos ayında 42 oluyorum. Hayatımda en ne istediğimi bildiğim, kendimle barışık ve kendimden en memnun olduğum dönem... 42 yaş kültürümüzde kadınlara kocamış muamelesi yapıldığı, 'artık koca kadın' oldun gibi cümleler altında kadını baskılayan, duygusal şiddet içeren bir yol yordam bu... Işıltılı parıltılı işler yapan kadınlara karşı bu tavır haliyle iyice dozunu arttırmakta...

Model Deniz Akkaya'dan Dikkat Çeken Yaş Paylaşımı

"ALLAH ÖMÜR VERDİKÇE İLHAM OLACAĞIM"

Bugünkü Deniz, bu şiddeti gören bir çok kadına ışık olmakta, bu konuda tevazu göstermeyeceğim çünkü ana derdim daha fazlasını yapmak... Allah ömür verdikçe fazlasını öncelikle hep çalışarak, ışıldayarak ve ilham olarak yapmaya devam edeceğim çünkü kadınlar çok değerli çünkü kadınlar buna değer...

Model Deniz Akkaya'dan Dikkat Çeken Yaş Paylaşımı

"BEN NE İSTERSEM OYUM, ÖYLE MUTLUYUM"

Fiziksel değişim burada bir metafor gibi benim için... Görsel dünyada kadınlara yapılan, diretilen tüm güzellik normlarına baş kaldırabilir veya benim gibi ezip geçebilirsiniz. İkisi de muhteşem yollar; ortak bir söylemi var bu iki yolunda; 'ben beni yaratacak kudrete sahibim. Ben ne istersem oyum, öyle mutluyum!'"

Model Deniz Akkaya'dan Dikkat Çeken Yaş Paylaşımı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Akkaya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (42)

Dürbünlü:

günah fıçısı:((

9
7
yanıtYanıtla
Mülteci:

Aynen Dogrudur Kardaş.

yanıt1
yanıt1
Pakize Nine:

Aynen Dürbünlü bey oğlum

yanıt1
yanıt1
Huriye teyze:

Aynen Hocam

yanıt1
yanıt1
Hacı Bayram amca:

Aynen

yanıt1
yanıt0
Salih Dede:

Aynen katılıyorum

yanıt2
yanıt2
Tülay kumaşçı:

Maşallah hocam

yanıt6
yanıt1
İmamın oğlu:

Aynen Dürbünlü Dayı

yanıt5
yanıt3
ŞAPKACI:

DÜRBÜNLÜ DİYE YAZMIŞ VE ALTINA MUHTELİF İSİMLERLE KENDİ HAKKINI TESLİM ETMİŞ. NE O LAN SENDEMİ REYTİNGDEN DÜŞTÜN? KİMİ KANDIRIYON HACI BEN BURDAYIM ÖLMEDİM.

yanıt3
yanıt3
....:

DÜRBÜNLÜ KENDİ YAZIP KENDİ ÇİZİYOR.

yanıt1
yanıt4
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title