Haberler

Mesut ile Seray'ın öpüşme sahnesi Arka Sokaklar'a damga vurdu

Güncelleme:

Dün akşam 527'inci bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar'a Mesut'un uyuşturucudan kurtardığı Seray'ın aşk itirafında bulunarak Mesut'u dudağından öpmesi damga vurdu.

14 sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Arka Sokaklar, dün akşam 527'inci bölümüyle hayranlarıyla buluştu. Dizinin son bölümünde Seray'ın Mesut'u dudağından öptüğü sahne ise herkesi şaşkına çevirdi.

MESUT'A İLGİ DUYMAYA BAŞLADI

Arka Sokaklar'ın önceki bölümlerinde kızına kavuşmak isteyen ancak uyuşturucu bağımlısı olan Seray'a yardım etmiş hatta ona bir iş bile ayarlamıştı. Seray ise Mesut'u bu yardımları yanlış anlayarak ilgi duymaya başlamıştı. Mesut, sevgilisi Selin'in Seray'ın duygularını hissetmesiyle Seray ve kızını İstanbul dışındaki akrabasına göndermişti.

SERAY, MESUT'U DUDAĞINDAN ÖPÜYOR

Mesut, Mazlum'un işlettiği mekanda çay içip günün yorgunluğunu atmaya çalışırken Seray alkollü bir şekilde yanına gelir. Seray'ın gelmesinden memnun olmayan Mesut, genç kadını taksiye bindirirken beklemediği bir olay yaşadı. Seray, ilgi duyduğu Mesut'u dudağından öpmeye başladı. Yaşadığı olay karşısında şoke olan Mesut ise Seray'ı taksiye bindirerek tepki gösterdi. Mazlum ise ikili arasında yaşanan bu olaya şahit oldu.

Mesut ile Seray'ın öpüşme sahnesi Arka Sokaklar'a damga vurdu

SERAY'IN CANSIZ BEDENİ BULUNUYOR

Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde, Seray, İstanbul'a tekrar döndükten sonra Mesut'un peşine düşüyor. Mesut'un kendisine yaptığı iyilikler yüzünden ona aşık olan Seray'ın cesedi bulunuyor. En son irtibatta olan kişi Mesut olarak göründüğünden ekibe haber veriliyor. Seray'ı kimin öldürdüğünü bulmak için harekete geçen Selin ve Mesut sıkıntılı anlar yaşıyorlar. Selin, Seray'ın kardeşine ulaşır. Ablasını öldüren adamın yerini sorduğu sırada adam Selin'in sırtına silahını dayar.

Mesut ile Seray'ın öpüşme sahnesi Arka Sokaklar'a damga vurdu

ARKA SOKAKLAR'IN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

18 Ekim 2019 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 527. bölümde ekip, uyuşturucu kartelinin patronu olarak şüphelendikleri Nadir'in, Ezgi'nin tanıdığı çıkması karşısında büyük şok yaşadı.

Sait'in ve torbacıların ölümünde aynı parmağın olduğunu anlayan ekip iki olayın avukatlığını yapan kadının peşine düşüyor. Bahar 7-24 avukat kadını takip ederken ekip, uyuşturucu dağıtanların peşine düşüyor. Her iki olayında ucu iş adamı Nadir'de kesişiyor. Bahar, avukat kadının Nadir'in iş yerine girdiğini ekibe bildirdiğinde şüpheler daha da artıyor.

Düzenlenen polis balosunda da ilginç bir durum yaşanıyor. Baloda Nadir de bulunmaktadır. Nadir, yüklüce bir bağış yaparak kirli işlerini örtme peşindedir; fakat, Rıza Baba, Engin Müdür ve Başkomiser Hüsnü bu iyi adam pelerininin altındaki kötü adamı hissederler. Ekip, balo esnasında ikinci bir şaşkınlık yaşarlar. Ezgi de baloya gelmiştir ve Nadir ile çok sıkı fıkıdırlar. Nadir, Ezgi'nin manevi babası çıkar. Olaylar giderek karıştığı sırada Bahar ölümle yüz yüze kalır. Nadir, Bahar'ın avukatı takip ettiğini anlar. Peşine adamlarını takar. Işıklarda Bahar'ın arabasına yaklaşan adamlar dört bir koldan arabaya ateş ederler.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

vay be:

aile olarak izlenen bir dizi daha polisiye bir dizi çöpe gitti. ahlaksızlık burayada sıçradı. bir daha izlersem yazık bu aldıgım geleneksel terbiyeye. olmadı senarist olmadı. yakışmadı. ula bitti bu toplum ne müslümanlık ne islam kaldı. bitirdi bu adi senaryolu diziler.

3
11
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

VAY BE. . Başından sonuna kadar vurulmalar, kavgalar, öldürmeler , sizce gayet normal ama öpüşme sahnesine gelince normal değil öylemi. ??aldığımız geleneksel terbiyeyi kökten alırsak hiç bir diziyi örnek alarak terbiyemizi ve öğrendiğiniz dinimizi kaybetmeyiz ben şahsen hiç bir dizilere bakmıyorum. sadece arkadaşlarım bana bazen anlatıyorlar .

yanıt11
yanıt2
MARAYA:

BİRAZDAHA BU KONULARA GİRMESENİZ OLMUYO DEĞİLMİ

yanıt0
yanıt1
o:

aynen öyle, tamamen katiliyorum

yanıt3
yanıt4
Son istasyon:

İq kaç bi ölçüm yaptır, bu diziyi izlediğin için!

yanıt4
yanıt0
Yakışıklı:

Zİnanın adı resmen sanat olmuş cehennem odunları tam bir leşşler

6
6
yanıtYanıtla
mümin insan:

bunların alayı içkici zinacı kumarcı her pisliki bulursun bunlarda ama bizde bunlara sanatçı diyoruz biz bunları pislik göstermedikçe çocuklarımızda onlara bezner ve benzedide zaten maalesef

yanıt0
yanıt1
Konzfaztu:

Öpüşme neyse de elini koyduğu yer hiç centilmence değil.

4
3
yanıtYanıtla
uCube:

Lan ne adamsınız var ya yorumlara bak resmen diziyi kötülemek için gelmişler. Yok öpüşmek ayıpmış, yok ahlaksızlıkmış. Ulan hayatımız da o halde cinsellik neden var. . . ''Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar''

3
2
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

SABAH POGRAMLARİNDA KARISI , KOCASI KOMŞUYLA VEYA SOSYAL MEDYADA TANIŞTIĞI BİRİYLE KAÇMIŞ TİPLER GELMİŞ BURDA Bİ DİZİDE Kİ ÖPÜŞME SAHNESİ ÜZERİNDEN AHLAK NAMUS DERSİ VERMYE KALKIYOR .ÇOK KOMİK VE ÇELİŞKİLİ İNSANLAR

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title