Haberler

Merzifon'da Pazar Yeri Yenilenecek

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, ilçede bulunan mevcut pazar yerinin yenilenerek modern bir alana kavuşacağını açıkladı.

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, ilçede bulunan mevcut pazar yerinin yenilenerek modern bir alana kavuşacağını açıkladı.

Başkan Kargı, Akif Gülle Kültür Merkezi'nde pazarcı esnafıyla bir araya gelerek, yeni pazar yeri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kargı yaptığı açıklamada, Yokuşbaşı Mahallesi'ndeki pazarın 3 ay gibi kısa bir süre içinde yerinden kaldırılarak başka bir yere taşınacağını, yeni ve modern bir pazar yeri yapıldıktan sonra tekrar aynı yerde hizmet vereceğini söyledi.

Amaçlarının Merzifon'nda yaşayan 55 bin insana daha iyi hizmet vermek olduğunu belirten Kargı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz Merzifon Belediyesi olarak uzun zamandır bir çalışma yapıyoruz. Çevre mühendislerimiz ve inşaat mühendislerimizle birlikte çalışmamızı tamamladık. Yeni pazar yeri oluşturulduğunda haftanın bir günü pazar yerinin açılması anlayışını değiştirmemiz lazım, haftanın 2 günü veya 3 günü pazar yerimizi açık kalsın ve insanlarımız eski günlerdeki gibi daha rahat alışveriş yapma imkanı bulsun. Pazarcımız eğer birlik olmazsa büyük marketler karşısında erimiş olurlar. Vatandaşlarımız akşam evden dışarı çıktığında pazar yerlerinde rahatça alışveriş yapma imkanı bulsunlar. Kendi aramızdaki kısır tartışmalardan dolayı enerjimizi boşa harcamayalım. Sizler bizler hepimiz el birliği yaparak pazar yerimizi düzelteceğiz 3 ay kadar başka yerde pazarımızı açarak yeni pazarımızın yapılmasını bekleyeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Akif Gülle Merzifon Kargı Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title