Haberler

Merve Boluğur, Yeniden Evleneceğinin Sinyalini Verdi!

Güncelleme:

Ekranlardan bir süredir uzak kalan güzel oyuncu Merve Boluğur, katıldığı bir etkinlikte "Bir daha evlenecek misiniz?" sorusuna, "Evleneceğim herhalde. Bir sonraki gelinliğimi Amor Garibovic hazırlayacak" cevabını verdi.

Son zamanda zor günler geçiren Merve Boluğur psikolojik destek görmüştü. Boluğur aldığı desteğin ardından günler sonra kameralar karşısına çıktı ve muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Merve Boluğur, Yeniden Evleneceğinin Sinyalini Verdi!

"EVLENECEĞİM HERHALDE"

Sergiye yakın arkadaşı Amor Garibovic ile katılan güzel oyuncunun moralinin yerinde olması dikkat çekti. Açıklamalarda bulunan Merve Boluğur "Bu aralar bir proje üstünde çalışıyorum. Uzun süre oldu, ekranlardan uzak kaldım ama bu ayrılık son bulacak önümüzdeki günlerde" ifadelerini kullandı. 2 yıl evli kaldığı Murat Dalkılıç'tan ayrıldıktan sonra kalbini aşka kapatan başarılı oyuncu, muhabirlerin "bir daha evlenecek misiniz" sorusuna karşılık "Evleneceğim herhalde. Bir sonraki gelinliğimi Amor Garibovic hazırlayacak" şeklinde yanıt verdi.

Merve Boluğur, Yeniden Evleneceğinin Sinyalini Verdi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Merve Boluğur Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

ali:

ben adayım hatuna:D

9
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Benimle evlen merve

3
6
yanıtYanıtla
LEEEEEEERT:

utanmaz sahteci. sonra din edebiyatı yaparsın. . .

yanıt3
yanıt1
Adınızı Yazı:

PARA BİTMEK ÜZERE ZENGİN TALİPLİ ARIYOR. YOKSA ŞİMDİDEN GELİNLİGİNİ HAZIRLIYACAK KİŞİYİ SÖYLEMEZ. İNŞALLAH OLTAYA AV GELİR.

5
3
yanıtYanıtla
kadın:

cok güzel bir kadın. . .

3
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Herkese Hayırlı Geceler Diliyorum..Aşagıdaki yorum bana ait değil,lütfen taklitlerimden sakının..saygılar sunarım efendim.

1
0
yanıtYanıtla
ABDULKADİR EL FETTAH:

Hayırlı geceler kandiliniz mübarek olsun efendim

yanıt1
yanıt1
DÜRBÜNLÜ:

belki sende dürbünlü değilsin bak bende nicki DÜRBÜNLÜ yapacam ama ben gerçek dürbünlü değilim mesela

yanıt1
yanıt0
birilerişte:

ekranlara dönse artık gönlümün sultan-ı. 2019 model merve boluğur görsün bu fani gözler

1
0
yanıtYanıtla
BRL TGN:

ISTERSEN SAHIDIN OLURUM SENIN . . ! BU ADAM KIM DIYE SORAN OLURSA ESKI BIR TANIDIK DERSIN SEVGILIM. . (Ümit Besene selam olsun). .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title