Haberler

Mersin'de şiddetli rüzgar dev dalgaları kıyıya vurdu (4)

Güncelleme:

BAHÇELERİ DOLU VURDUMersin'in Erdemli ilçesine bağlı bağlı Arpaçbahşiş, Kargıcak, Fatih mahallelerinde öğleden sonra yağmurla birlikte dolu yağışı etkili oldu.

BAHÇELERİ DOLU VURDU

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı bağlı Arpaçbahşiş, Kargıcak, Fatih mahallelerinde öğleden sonra yağmurla birlikte dolu yağışı etkili oldu. 15 dakika süren dolu yağışı sonrasında ilçede bulunan limon, portakal bahçeleri ile birlikte seralarda hasar oluştu.

Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin hasar gören narenciye bahçelerinde inceleme de bulunarak çiftçilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Şahin yaptığı açıklamada, "Erdemli'ye bağlı Arpaçbahşiş, Kargıcak,Fatih mahallelerinde dolu yağışı meydana geldi. Yaklaşık 15 dakika süren dolu yağışı özellikle bölgede bulunan narenciye bahçelerinde ve seralarda hasara neden oldu. Limonların hasat döneminde meydana gelen dolu yağışı çiftçilerimizi zor durumda bıraktı. Dolu yağışı nedeniyle meydana gelen hasar tespitini yarın yapacağız. Bütün çiftçilerimize geçmiş olsun diliyorum" dedi.

Narenciye bahçesi sahibi Bekir Gezer ise, "Bir anda dolu yağışı meydana geldi. 15 dakika sürdü ama etkili oldu. Limon bahçelerimizde zarar büyük. Yarın zarar tespit çalışması yapacağız" diye konuştu. Öte yandan, şiddetli dolu nedeniyle de bazı seralarda naylonların yırtılması ile hasar meydana geldi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arpaçbahşiş Kargıcak Erdemli Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title