Haberler

MasterChef'ten elenen Onur, gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme:

Yeni sezona hızlı bir başlangıç yapan MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde Mehmet Yalçınkaya, takım arkadaşını eleştiren yarışmacıya "Gözümün içine baksana" diyerek tepki gösterdi. MasterChef'e veda eden isim ise gözyaşlarına hakim olamadı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef, dün akşam eleme bölümüyle ekranlara geldi. Eleme adayını seçen Mustafa'nın sözleri ise jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'yı sinirlendirdi. Yarışmadan elenen isim ile Mehmet Yalçınkaya'nın dialogu ise izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

"HERKES İŞİNE BAKSIN"

Masterchef yarışında ilk eleme adayı olarak potaya atılan isim Mavi takımdan Ekin oldu. Yarışmacılardan Mustafa'nın eleme adayını seçerken Onur için 'Ben şef olarak yemeğini kabul etmezdim' deyince stüdyoda gergin anlar yaşandı. Mehmet Şef, "Bir dakika... Bir dakika... Sen benim gözlerime bir bak bakayım. Sen haddini bileceksin, burada bir yarışmacısın. Gözlerimin içine bak! Siz yarışmacısınız biz jüriyiz. Biz burada neye ve nelere bakacağımızı idrak edeceğimiz için burada jüriyiz. Herkes işine baksın" diyerek tepki gösterdi.

MasterChef'ten elenen Onur gözyaşlarına boğuldu

ELEME ADAYLARI BELİRLENDİ

MasterChef'in ilk haftasında eleme potasına kalan isimler ise Mustafa, Onur, Eda ve Ekin oldu. Yarışmacılar eleme yarışında Somer Sivrioğlu'nun hazırladığı bir tabağın aynısını yaptı. Şefin yemeğine en yakın yemeği Ekin yaptı ve elemeden ilk kurtulan isim oldu. Mustafa da en iyi ikinci yemekle potadan çıktı. Elemeye kalan Eda ve Onur arasında ise Masterchef'e veda eden isim Onur oldu.

MasterChef'ten elenen Onur gözyaşlarına boğuldu

GÖZYAŞLARI İÇİNDE VEDA ETTİ

Masterchef yarışmasına İzmir'den gelirken buradaki yakınlarını aradığını ve onlarda kalıp kalamayacağını sorduğunu belirten Onur anlattıkları ile duygulandırdı. İstanbul'a vardığında aradığı yakınlarını hiç birinin telefonunu açmadığını belirten Onur, sokakta kaldığını söyledi. Onur'un vedasında Mehmet Şef, 'Artık İstanbul'da bir abin var' diyerek ona sarıldı. Onur gözyaşları içinde ağlayarak gitti.

MasterChef'ten elenen Onur gözyaşlarına boğuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Yalçınkaya Haberler

500

Yorumlar (27)

eda:

şu salak eda gitseydi

10
5
yanıtYanıtla
AKIN:

AYNEN KEŞKE EDA GİTSEYDİ

yanıt1
yanıt1
61:

bu çoçuğu yarışmaya alan hatalı

9
6
yanıtYanıtla
Önemli olan Dış güzelliktir:

Hak yediler, hainlik bu!

6
6
yanıtYanıtla
kral:

ne hakkı ya. adam yemek yapmayı bilmiyor. izlemedin mi programı.

yanıt8
yanıt3
ohotnik:

saçma sapan bi yarışma

6
5
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

Yarışmacılardan biri şeflerden bir tanesinin kafasına çok sağlam tava vursa ünlü olur

10
1
yanıtYanıtla
karar:

yav haklısın. Bence o şişmanın irinin kafasına birtane vursalar üzülmem. Birde öbür şişman var. Ekabir. Onada bir yumruk gözünün tumbuna yapıştırmak lazım.

yanıt5
yanıt2
Kk:

Ahçılığını bilemem ama çok temiz bir çocuktu. İçinde hiç kötülük yoktu. Bu devirde böylesi az bulunur. İzlemesi zevklydi.

10
0
yanıtYanıtla
sinyor:

diğer elenicek olanın eda olması lazım zira eda da pastacıyım diyor pasta dışında pek bişey yapabileceğini gösteremedi.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title