Haberler

MasterChef'ten elenen Murat, gözyaşlarına hakim olamadı

Güncelleme:

6 yarışmacının eleme potasında olduğu MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde gözyaşları sel oldu. Elemeye kalan Suna, Murat, Eda, Alican, Rıfat ve Ekin arasında yarışmaya veda eden isim, jüri üyelerine bile duygulandırdı.

TV8'de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin yaptığı MasterChef, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Yarışmaya veda eden Murat, gözyaşlarına hakim olamazken jüri üyeleri de duygusal anlar yaşadı.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

MasterChef'te takım oyununda şefleri istediği kurabiyeleri zamanında yetiştiremeyen Ekin ve Alican'a ceza verilmiş ve dokunulmazlık oyunu oynamadan eleme adayları yapılmışlardı. Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımdan Batuhan bu hafta bireysel dokunulmazlığı kazanarak Suna'yı eleme adayı gösterdi. Takım oylamasında ise elemeye giden isim Murat oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda ise kişisel dokunulmazlığı kazanan Cemre, eleme adayı olarak Rıfat'ı seçti. Mavi takımdaki oylamada ise Eda'nın adı yazıldı. Böylece MasterChef'te bu hafta ceza alan Ekin ve Alican'la birlikte, Suna, Murat, Rıfat ve Eda elemeye kalan isimler oldu.

MasterChef'ten elenen Murat, gözyaşlarına hakim olamadı

MURAT YARIŞMAYA VEDA ETTİ

MasterChef eleme oyununda jüri üyeleri en iyi tabak olarak Alican'ın yemeğini seçti. Böylece elemeden ilk kurtulan isim Alican oldu. Elenmekten kurtulan ikinci isim ise Suna olarak açıklandı. Hasta haliyle yarışan Suna, elenmekten kurtulunca duygulandı. Gecenin en iyi üçüncü yemeğini yapıp Masterchef'te kalmayı garantileyen isim Eda oldu. Potadan 4. olarak Ekin kurtulmayı başardı. Böylece son ikiye Murat ve Rıfat kaldı. Kendi aralarında görüşen jüri üyeleri, Rıfat'ın daha iyi yemek yaptığına karar verdi ve Murat'ın elendiğini açıkladı.

MasterChef'ten elenen Murat, gözyaşlarına hakim olamadı

"MASTERCHEF'TE UNUTAMAYACAĞIM İSİMLERDEN BİRİ OLDUN"

Elendiğini öğrendiğinde duygusal anlar yaşayan Murat, gözyaşlarına hakim olamadı. Mehmet Şef, "Seninle ilk karşılaştığım anı hatırladım. En çok etkilendiğim şey sende, mert oluşun. Bireysel oyunlarda varlık gösteremedin ama takım oyunlarında sırtlayıcı bir adam oldun. MasterChef'te duruşun ve davranışlarınla akıllarda kalan bir adam oldun. İnsanlar duruşları ve ahlaklarıyla akıllarda kalır. Sen MasterChef'te benim unutamayacağım isimlerden biri oldun. Senden iyi bir şef çıkacağına eminim" ifadelerini kullandı. Şef Danilo ise, "Sen çok özel birisin. Seni özleyeceğiz" diyerek Murat'a veda etti.

MasterChef'ten elenen Murat, gözyaşlarına hakim olamadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Danilo Di Luca Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (8)

PAŞALI:

Bizde Pakistan'' da 71 kişinin tren kazasında vefat etmesine üzüldük. Onların acıları acımızdır.

35
4
yanıtYanıtla
HAYVANSEVER:

Artist oğlan elenmiş :D

5
12
yanıtYanıtla
Hıko:

Dağılın lannn kara murat benimm

1
6
yanıtYanıtla
yargıtay:

şu eda artık elensin!

6
1
yanıtYanıtla
ercan:

kim bu yahu bunu tanıyan varmıdır kırk yıl görmesek aklımıza gelmez

2
4
yanıtYanıtla
sevinc bol:

masterseften asıl elenmesi gereken eda dır ondan once elenenlere yazık olüyor eda evine pis pis sırıtması itici olüyor

0
1
yanıtYanıtla
YAZIK:

herşeyi soteleyen adam güle güle :)

0
0
yanıtYanıtla
Kayaa:

Bn cokk uzuldum en mert en samimi bunu ailece izlememize sebep olan kisi elendi??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title