Haberler

MasterChef Güzide Mertcan, 7 milyon TL'lik evini sattı

Güncelleme:

MasterChef yarışmasıyla adını duyuran Güzide Mertcan, YouTube kanalından yayınladığı videosunda dillere destan olan 7 milyon TL'lik evini sattığını ve 3+1 olan bir eve taşınacağını söyledi.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasına katılan ve yaptığı yemeklerin yanı sıra lüks yaşantısıyla adından söz ettiren Güzide Mertcan, önümüzdeki haftalarda kendi restoranını açıyor. YouTube kanalından yayınladığı son videosunda restoran açtığını duyuran Mertcan, aylarca konuşulan lüks malikanesi hakkında da konuştu.

7 MİLYONLUK EVİNİ SATTI

Yeni açmaya hazırlandığı restoranından bahsettiği bir video yayınlayan Güzide Mertcan, video sonunda da hakkında merak edilenleri anlattı. Restoranı hakkında bilgi veren Mertcan, 7 milyon TL'lik evini sattığını söyleyerek "Madem çok merak ediliyor size ayrı bir video çekeceğim. Görün bakalım neymiş bu 7 milyonluk ev! 'Keşke satmasaydım' demeyeceğim, biz bu evde 4–4.5 yıldır oturuyoruz tapusunu aldığımız ilk günden beri satmaya çalışıyoruz. Belli sebeplerden dolayı satmak istiyorduk ve sattık. Uzun zamandır beklediğimiz bir şey olduğu için 'keşke' demeyeceğim. Ben 10 yıllık evliliğim boyunca 6 kez ev taşıdım. Farklı farklı semtlerde, farklı evlerde yaşadım. Bu yüzden ev ile aramda çok bağ olmuyor. Dükkanımın üstünde kiralık bir daire bulduk, 3+1 bir süre orada oturacağız. En kısa zamanda oraya taşınmayı düşünüyoruz" dedi.

Masterchef Güzide Mertcan, 7 milyon TL'lik evini sattı

EVİNDEKİ EŞYALARI SATIŞA ÇIKARDI

Ultra lüks evinin dışı kadar içindeki eşyalarıyla da çok konuşulan Güzide, sözlerine şöyle devam etti: "Evi mobilyalarımızla satmadık. Kiraya geçeceğimiz için yeni eve mobilyaların hepsini götüremiyoruz. 'En sade şekilde nasıl yaşarız' diye birtakım eşyaları elden çıkarıyoruz. Kendimize daha küçük yaşayabileceğimiz bir ortam hazırlıyoruz."

Masterchef Güzide Mertcan, 7 milyon TL'lik evini sattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (56)

Tevfik fikret:

Bu kadın kim, sonra bize ne??

68
3
yanıtYanıtla
12345:

KADINA EVİNİ DE SATTIRDINIZ SONUNDA HELAL OLSUN SANA SOSYAL MEDYA. TÜRBANLI KADIN OLDUĞU İÇİN BÖYLE Bİ EVDE OTURUNCA YA İKTİDAR YALAKASI YA CEMAATÇİ ETİKETİ YAPIŞTIRIYORSUNUZ AMA MİNİ ETEKLİ SOSYETİK BİRİSİ OLSA BU EV O KADAR NORMAL GELEEKTİ SİZE

39
26
yanıtYanıtla
54321:

bize böyle yorumlar lazım

yanıt6
yanıt3
one minute:

ey gidi iktidar asgari ücretlinin hesabını yumurta hesabı yaparak hesaplayan iktidar elektrik doğalgazı geçiştiren iktidar milletvekillerinin mikrofonunu kapattıran iktidar 3 çocuk isteyen iktidar

yanıt24
yanıt3
gerçekler:

HİÇ BİR ÖZELLİĞİ VEYA TOPLUMA KATKISI OLMAYAN İNSANLARIN HABER YAPILMASINI ANLAMIYORUM. YEMEK YAPIP ABİYE DİKEN İNSANLARDAN DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER VAR ÜLKE GÜNDEMİNDE.

45
5
yanıtYanıtla
SİYAH:

Doğru söze ne hacet .

yanıt3
yanıt1
Iııyyyy....:

Sevimsiz şey itici bi varlık. . .

16
20
yanıtYanıtla
DELİYÜREK:

Ne haber ne haber iyiki bilgilendirdiniz. . . Milletin anası ağlamış herkes borç batağına batmış, neymiş guzide nin villası bilmem ne. .

33
1
yanıtYanıtla
hero:

garip artık süslüman diye bir oluşum sardı, başı açık kadınlardan daha tehlikeli para ve gösterişe daha çok meraklı bir tayfa doğdu. .

28
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ya yemin ederim bu kadın kendini gündemde tutmak için bunları yapıyor madem evinle varlığınla gündeme gelmek istemiyordun neden ev ile fotoğraflarını çekip instaya koyuyorsun!!! ?

17
4
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title