Haberler

Markette Kasa Sırası Bekleyen Saldırgan, Yanındaki Çocuğun Boynunu Kırmaya Çalıştı

Güncelleme:

Ukrayna'da bir markette kasa sırası bekleyen saldırgan, yanında bekleyen çocuğun boyununu kırmaya çalıştı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, sırada bekleyen diğer müşterilerin saldırgana vurarak çocuğu kurtardığı görüldü.

Ukrayna'nın Kiev şehrinde bir markette kasa sırası bekleyen saldırganın yanında bulunan bir çocuğun boynunu kırmaya çalıştığı anlar, süpermarketin güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırgana vurarak onu engellemeye çalışan diğer müşteriler, saldırganı olay yerinden uzaklaştırdı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bulunan bir süpermarkette meydana geldi. Süpermarketin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, bir adamın markette kasa sırası beklediği anlarda yanına gelen bir çocuğun kafasını tuttuğu ve boynunu kırmaya çalıştığı görüldü.

DİĞER MÜŞTERİLER MÜDAHALE ETTİ

Market sırasında yanındaki çocuğun boynunu kırmaya çalışan saldırgana ilk müdahaleyi sırada bekleyen diğer müşteriler yaptı. Kameralara yansıyan olayda, saldırganın arkasında bulunan kadının hızlıca olaya müdahale ettiği; saldırgana birkaç defa vurarak durdurduğu görülürken; başka bir adamın ise saldırganı kaldırarak olay yerinden uzaklaştırdığı görüldü.

POLİS İNCELEME BAŞLATTI

Yerel medya, polisin olaya dair inceleme başlattığını; saldırganın akli dengesinin yerinde olmayabileceği ya da alkol veya uyuşturucu etkisinde olabileceği ihtimali üstünde durduğunu duyurdu.

O anlar kamerada;

Markette Kasa Sırası Bekleyen Saldırgan, Yanındaki Çocuğun Boynunu Kırmaya Çalıştı

Markette Kasa Sırası Bekleyen Saldırgan, Yanındaki Çocuğun Boynunu Kırmaya Çalıştı

Markette Kasa Sırası Bekleyen Saldırgan, Yanındaki Çocuğun Boynunu Kırmaya Çalıştı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ukrayna Kiev Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

o zaman yallah yallah:

asıl onun kolunu dirsekden kıracan ki yaptığı işin ne kadar kötü olduğunu anlasın

22
0
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

Psikoloji bozuk olanların aramızda serbes gezmesinin ne kadar tehlikeli olduğunu gördük . canım benim çocuk nasıl korkmuştur. . . . . .

17
0
yanıtYanıtla
ad:

psikolojisi bozuk değil manyak adam

yanıt0
yanıt0
sensei:

Hangi Ülkede olursa olsun, böyle Insanlar yasamamali. Aninda Infaz

11
0
yanıtYanıtla
....:

ONDAN SONRA RUSLAR TOPRAKLARIMIZI ALDI . ADAM ÇOCUĞA SALDIRIYOR MİLLET NE KADAR SAKİN . UKRAYNA HALKI BİTMİŞ .

2
7
yanıtYanıtla
kara kuyu:

Aptal!!! ruslar ile alakasi ne

yanıt0
yanıt0
MAALESEF:

Kötü insan her yerde var tabii ama eskiden iyi insan çoktu ve kötülerin o iyiler arasında asimile olması beklenirdi. Oysa şimdi o kadar çok kötü insan var ki, iyi insanlar inzivaya çekildi. Birileri çıkıp ne yapıyorsunuz durun deseler ''sana mı düştü karışmak'' diyerek dövüyorlar. ''Ne yani meydanı kötülere mi bırakalım elbette defalarca uyaracağız'' diyenlerin sonu da maalesef öldürülmek oluyor. Göz altına alınan kötülerin hapisle cezalandırılmasını beklerken bir bakıyorsun salınıvermiş.

9
0
yanıtYanıtla
DEVE:

KADIN ANİDEN OLAYA MÜDAHALE ETTİ. HARİKASIN.

7
0
yanıtYanıtla
EMRE GÜVEN:

helal olsun kadına çok yürekliymişsin.

6
0
yanıtYanıtla
SHALYA VANİLİA:

daha görmediğimiz duymadığımiz vahşet haberler var mı olmaz olsun ya boyle seyler

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title