Haberler

Dehşete Düşüren Olay! Gözü Dönmüş Zanlı, Ağabeyinin Gelinini Öldürüp Kaçtı

Güncelleme:

Manisa'da Birtan A., henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı ağabeyinin gelini Güllü Akkuyu'yu öldürdü. Olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için karadan ve havadan yürütülen arama çalışmaları devam ediyor.

Manisa'da yeğeninin eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Olay, Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Birtan A., henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı ağabeyinin gelini Güllü Akkuyu ile komşusu Sebahat E.'ye av tüfeğiyle ateş etti. Birtan A., olay yerinden kaçarken çevredekilerin haber vermesiyle bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Güllü Akkuyu'nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Sebahat E. ise hastaneye sevk edildi. Sebahat E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Dehşete Düşüren Olay! Gözü Dönmüş Zanlı, Ağabeyinin Gelinini Öldürüp Kaçtı

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için Saruhanlı İlçe Jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. İz takip köpekleri ile karadan ve havadan da drone ile başlatılan çalışmalar kapsamında şahsın kaçış yönünde arama çalışmaları devam ediyor. Şüphelinin kısa sürede yakalanması bekleniyor.

İşte olay yerinden kareler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (87)

Hakkı Dayı:

17 yılda toplumun geldiği noktaya bakın.

36
32
yanıtYanıtla
medtum memiş:

daha bunlar iyi günler

yanıt19
yanıt14
RECEBİNYO:

HE BUNDAN ÖNCE YOK SANKI BUNLAR ATKAFASI KUCUK BEYINLERINIZLE BİŞEYLER ISPATLAMAYA ÇALIŞIYOSUNUZ AMA DEDİM YA BEYİN KÜÇÜK

yanıt27
yanıt14
Marslı13:

Millet ayda marsta biz uyduruk namus cinayetinde

13
40
yanıtYanıtla
ÖNCE DÜŞÜN SONRA KONUŞ (YAZ):

ÇOK ÇOK ÇOK İLERİ ZEKALI, NAMUS CİNAYETİYLE BU OLAYIN NE ALAKASI VAR, HELE HELE MARS A ÇIKMAYLA NE ALAKASI VAR, BU NASIL BİR KENDİNİ VE CAHİLLİĞİNİ BİLMEZLİKTİR. BU NE BOŞLUKTUR. . . BİLİNMEYEN BİR NEDENLE DİYOR. . . . EŞYA

yanıt43
yanıt1
Gerçekçi:

Internetten evraksız sorgusuz sualsiz,kapıda teslim 300 liraya slah satıldığı ve tv lerde çukur avlu eşkiyaua dümyaya hakim olmaz gibi mafya dizileri kalkmadığı sürece bu olaylar katlanarak devam edecektir...

41
4
yanıtYanıtla
kocaman:

aslan parcası sen gel bakalım bı çukura. .

yanıt3
yanıt2
MEMBİŞ:

ÇUKUR HERYER. .

yanıt4
yanıt0
kral urfalı:

şu ateiste kimse cevap yazmassin reklamlarını yapmasınlar ...bi bunlar eksik kendilerini nimetten sayiyorlar ..lütfen cevap yazmayın arkadaşlar

38
6
yanıtYanıtla
millet çıldırmış doktorlar nerede?:

caniler hırsızlar dengesizler cenneti hindiler diyarı Turkeyyy

16
21
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title