Haberler

Yönetmen Fatih Akın: Hiçbir Türk Oyuncu Hrant Dink Rolünü İstemedi

Güncelleme:

Yönetmen Fatih Akın, 2007'de öldürülen Ermeni gazeteci Hrant Dink hakkında film yapmak istediğini fakat hiçbir Türk oyuncunun rolü kabul etmediğini söyledi.

Yönetmen Fatih Akın, 2007'de öldürülen ve hâlâ davası sonuçlanmayan eski Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink hakkında film yapmak için senaryo yazdığını söyledi. “Hrant’ın Agos’ta yayımlanan 12 yazısını temel aldım" diyen Fatih Akın, hiçbir Türk oyuncunun Hrant rolünü oynamaya ikna olmadığını söyledi. Akın'a göre, oyuncular senaryonun çok sert olması gerekçesiyle teklifi kabul etmiyor.

RIZA KOCAOĞLU VE SARP AKKAYA TALİP!

Fatih Akın'ın bu açıklamalarının ardından sosyal medyada haberi gören Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya birer açıklama yaptı. Rıza Kocaoğlu, "Yaşım tutsa çok isterdim." derken, Sarp Akkaya da, "Keşke ben oyanayabilseydim." dedi.

Öte yandan kaç oyuncuya teklif götürüldüğü merak konusu olurken, hangi oyuncuların teklifi reddetmiş olabileceği üzerine sosyal medyada tartışmalar başladı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sarp Akkaya Hrant Dink Fatih Akın Magazin Haberler

500

Yorumlar (23)

sivaslı:

istemesinde zaten pis Türk kanı diye hakaret etmeyi biliyordu değilmi. hepimiz ermeniyiz diye bağıranlardan seçin bir tane yakışır..

18
15
yanıtYanıtla
tatar:

SEN OYNA O ZAMAN, BAŞKA ÇEKECEK KONU BULAMADINMI.

10
13
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

FATİH HEMŞERİM SANANE BU HERİFTEN YA NEDEN FİLMİNİ YAPMAK ZORUNDASIN BIRAK BAŞKASI YAPSIN SONUNDA ONU İNDİRENDE SENİN HEMŞERİN HAYRET BİŞEY SENİ SEVERİZ AMA BU İŞ OLMADI AÇIKCASI....

7
16
yanıtYanıtla
aydınfb:

Fatih AKIN sen Anadoluda ermeni mezalimi yaşamış Türk insanının veya ASALA tarafından öldürülmüş Ateşelerimizin hayatını konu alan film çekmek istedinmi,bazılarının tarih boyunca her haltı yapıp sonra mağdur rolu kesmesine yardımcı olmaya devam et.

12
7
yanıtYanıtla
artist:

Fatih Akın, hani ellerinde ''Hepimiz Ermeniyiz'' pankartları taşıyanlar vardı ya bir zamanlar, onlara teklif ettin mi, kabul ederler mutlaka. Ermeniyi böylece bir Ermeni oynamış olur.

11
5
yanıtYanıtla
aydınfb:

Hemen rolü kabul etmeyenleri çarmağa germe peşinemi düştünüz .......

9
7
yanıtYanıtla
HUZUR:

SENARYOYU SIRRI SÜREYYA ÖNDER YAZMALI.ÇÜNKÜ HALKLARIN EZİLMİŞLİĞİ DİYEREK ÖLDÜRÜP KİN BIRAKMA ERMENİLERİ AYAKLANDIRMA MARAŞ SİVAS DAHİL ALEVİLERİ YANLARINA ÇEKME OYUNLARINI DEVLETE DÜŞMAN YAPMA KAUS ÇIKARMA OYUNLARININ ALAYINI PEKAKA VE MİT OYNADI ÜLKEMİZDE.MİT AMERİKANIN ELEMANLARINCA YÖNETİLDİĞİNDEN PEKAKA HER AMACAINA ULAŞTIRILDI.SON 2 YILDIR SURİYE IRAKTA KÜRDİSTAN İÇİN ÇATIŞMAYA PEKAKALILAR GİTMESEYDİ BUNLAR KATİLLİĞE OYUNA DEVAM EDECEKTİ.ADINI ÇÖZÜM KOYARAK SURİYE IRAKA ÇATIŞMAYA GİDEN TERÖRİSTLER ÇEKİLDİ OYUNU İLE KÜRDİSTAN TAVİZİ KOPARMA OYUNU OYNANDI

5
8
yanıtYanıtla
murat:

ben oynayabilirim....sonuçta bir rol bu...hitleride oynadılar,..zamanında

9
4
yanıtYanıtla
aydınfbaydinamanvermez@hotmail.com:

Kardeş amaç rolü oynamak değil,Türk toplumunu olayı dramatize ederek baskı altına almak yıllar önce Gece Yarısı Ekspresi diye bir film çektiler başımıza bela ettiler.

yanıt0
yanıt0
ermeni düşmanı:

bırakın bu işleri hrant mırant boş iş elin ermenisi adam oldu başımıza siz kendinize bakın

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title