Haberler

Usta Sanatçı Onur Akın, Podyumda Kalçasını Açan Hatice'yi Görünce Şoke Oldu

Güncelleme:

Özgün müziğin sevilen ismi Onur Akın, podyumda kalçasını açan Hatice'nin videosunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Kanal D'deki 2. Sayfa programına konuk olan Onur Akın, türkücü Hatice'nin sosyal medyada olay olan videosunu görünce şoke oldu. Usta isim, "Bana onu göstermeyin" diyerek Hatice'ye tepkisini gösterdi.

"HALK MÜZİĞİ SANATÇISI DEMEYELİM ARTIK"

Hatice'nin görüntüsünün gösterilmesi üzerine ise Onur Akın "Hatice'ye artık Halk Müziği sanatçısı demeyelim. Gerçekten bu kültüre emek verenlere ayıp oluyor" diyerek tepkisini ortaya koydu.

Usta Sanatçı Onur Akın, Podyumda Kalçasını Açan Hatice'yi Görünce Şoke Oldu

"HATİCE'Yİ PODYUMA ÇIKARDIĞIM İÇİN PİŞMANIM" DEMİŞTİ

Modacı Muammer Ketenci, "Hatice'ye niye böyle yaptığını sordum. 'Ben de podyumda ne yaptığımı bilemedim' dedi. Böyle olaylar olduğu için pişmanım. Dünden beri insanlar Hatice'nin giydiği elbiseyle fotoğraf çektirmeye geliyor. Elbiseyi Hatice'ye vereceğim çıktığı programlarda giysin."

Usta Sanatçı Onur Akın, Podyumda Kalçasını Açan Hatice'yi Görünce Şoke Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Onur Akın Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (34)

Fakir Ali:

Hatice’ye hakkımı aslaa helal etmiyorum,çünkü o benim çocuklarımın ahlakını bozuyor.

37
3
yanıtYanıtla
Fakir Ali:

Fakir Genç’e cevap:bilader ben işe gidince nolacak..? devlet kötülere ceza vermedikçe bu ülke ve bu toplum aslaa düzelmez.

yanıt7
yanıt1
Hayriye Teyze:

Fakir Ali yüzde yüz HAKLISIN fakir genç daha çocuk oldugu için böyle şeylerden anlamaz.

yanıt5
yanıt0
Çankırılı Mevlüt Bilgin:

onur akın daş gibi daş gibi hoşuma gidiyor bembeyaz adam

2
31
yanıtYanıtla
Çankırı mahalle muhtarı:

65 yaşına gelmişsin kafayı yemişsin kendine gel futbol topu gibi olma

yanıt0
yanıt0
ÇANKIRILI MEVLÜT BİLGİN:

Merak ettiginiz birşey varsa youtoptaki vidyomun altına soru yazın cevaplayayyım mevlüt bilgin oyunhavası yazın çıkıyo

yanıt0
yanıt0
Edo:

Sahip olduğu ve gösterebileceği tek şeyi göstermiş zaten. . Hayatımda hiç görmemiştim , artık hayranım, tebrikler !!

23
0
yanıtYanıtla
OKTAY:

UCUZ HAREKETLER. . .

23
0
yanıtYanıtla
Çiftleşme dönemine gitmiş:

Babunlar gibi kalça gösteriyor

18
0
yanıtYanıtla
v:

sibel can defne samyeli hatice hadise bunlar gibilerini ulkeden atacaksin

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title