Haberler

Ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, Kurşun dizisindeki skandal hataları bir bir ifşa etti

Güncelleme:

Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde olduğu yeni dizi Kurşun'daki fark edilmeyen hataları ünlü yapımcı Armağan Çağlayan bir bir açığa çıkardı.

Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrolunda yer aldığı yeni dizi Kurşun,ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. İlk bölümden olumlu tepkiler alan diziye ise ilgi büyüktü. Ancak güçlü kadrosuyla dikkat çeken ve Türkiye'nin 1970'li yıllarına ışık tutan dizide bir takım hatalar dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde eski mesleği avukatlığa geçiş yapan yapımcı Armağan Çağlayan da diziyi eleştirenler arasındaydı.

İLK BÖLÜMÜNDE HATALAR GÖZE ÇARPTI

Fox TV'de ekrana gelen dizinin ilk sahnesinde Cumhuriyet Savcısı Orhan Atmaca, büyük bir davanın peşinden gitmeye karar verir ve Mebus oğlunu, cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldırır. Fakat bu dava, daha önce baktığı davalara pek benzemez. Bu davanın başlangıcında araştırmacı gazeteci Leyla Devrim ile yolları kesişir. Savcı Orhan Atmaca gibi o da bu cinayetin arkasından gerçekleri ortaya çıkarmak için çalışmaktadır.

Ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, Kurşun dizisindeki skandal hataları bir bir ifşa etti

HATALARI BİR BİR SIRALADI

Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından dizideki gözüne çarpan hataları bir bir sıraladı. Çağlayan, "Bu senaryoları yazarken bir hukukçuya danışsanız keşke, savcı tutuklama kararı veremez, tutuklama kararını bir tek hakim verebilir. Adam başsavcı herhalde, öyle direk polislere falan emir yağdırıyor. 1970 yılında cezaevinde açıl görüş yapılırken infaz koruma memuru yokmuymuş" diyerek diziyi eleştiri yağmuruna tuttu.

Ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, Kurşun dizisindeki skandal hataları bir bir ifşa etti

Ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, Kurşun dizisindeki skandal hataları bir bir ifşa etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Burçin Terzioğlu Armağan Çağlayan Çağlayan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

carlione:

armağan indaz değil infaz açıl değil açık insanların emeğiyle dalga geçme daha iyisini sen yapsana anca jüri olarak uyuz uyuz hareketler yap mal ya la bu

37
6
yanıtYanıtla
ÖMERSİN GS:

mal ya la bu :))) güzeldi.

yanıt10
yanıt2
adımı yazdım:

Daha iyisini sen yap da onu görelim o zaman derler adama.

24
5
yanıtYanıtla
TÜRK GÜCÜ:

İNDAZ KORUMA MEMURU NE ARMAĞAN?? İNFAZ KORUMA OLMASIN HAHAHAHAHAH

22
4
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

on numara dizi yapmışlar emeklerine saygılar. . . . . . . . . . . . . . . . . .

10
7
yanıtYanıtla
ay:

acil toparlama yapin dizide cok fazla hatalar var.

9
1
yanıtYanıtla
fayo:

Dizi gayet iyiydi. . . . Adam on numara hakkını veriyor her sahnenin bravo ;)

9
0
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

Filmin veya dizinin bire bir gerçek hayat ile örtüşmesi gerekmiyor. Alt tarafı kurgu bu. Böyle şeyleri kafana takma seyredeceksen seyret, yok hata bulmak istiyorsan gerçek hayatta da bir çok kusurlar var, önce onlar düzelsin bir bakalım!

9
0
yanıtYanıtla
hakanca:

sen milletle dalga geçeceğine yazmayı öğren soytarı. . açıl görüş ne indaz koruma memuru ne hahahaha. . .

5
3
yanıtYanıtla
Ali Bildiren:

bu dizi artık iflah olmaz.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title