Haberler

Ünlü spiker Reha Muhtar oğluna kavuştu, ortaya çıkan görüntüler izleyenleri duygulandırdı

Güncelleme:

Eski eşi Deniz Uğur ile çocuklarının velayeti konusunda sorun yaşayan ünlü gazeteci ve spiker Reha Muhtar, oğlu Poyraz Muhtar'ı annesinin evinden aldı. İkilinin kavuşma anları, Seren Serengil'in objektiflerine yansıdı.

Oyuncu Deniz Uğur, eski eşi, ünlü sunucu Reha Muhtar'ın 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığını iddia etmişti. Uğur, kızının Muhtar'dan şiddet gördüğünü ve darp raporu aldığını açıklamıştı.

MAHKEME UZAKLAŞTIRMA VERDİ

Geçtiğimiz günlerde görülen geçici velayet davası kapsamında Reha Muhtar'a 2 ay süre ile kızı Mina Muhtar'a yaklaşmama cezası verildi. Karara uymaması durumunda ise hapis cezası uygulanacağı belirtildi.

Ünlü spiker Reha Muhtar oğluna kavuştu, ortaya çıkan görüntüler izleyenler duygulandırdı

OĞLUNU ANNESİNDEN ALDI

Reha Muhtar, velayeti kendisinde olan oğlu Poyraz Muhtar'ın mahkemeden sonra Deniz Uğur tarafından eve götürülmesine tepki göstererek, hukuksuz bir durum olduğunu dile getirmişti. Polisleri de alarak Deniz Uğur'un evine giden Muhtar, oğluna kavuştu.

O ANLARI SEREN SERENGİL KAYDETTİ

Ünlü gazetecinin oğlu ile sarıldığı anlar ise Seren Serengil'in kamerasına yansıdı. Serengil, "İşte baba ve oğlun kavuşma anı" ifadelerini kullandı.

Ünlü spiker Reha Muhtar oğluna kavuştu, ortaya çıkan görüntüler izleyenler duygulandırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Reha Muhtar Deniz Uğur Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

mardinli yiğit:

ne de olsa bir baba..

36
6
yanıtYanıtla
ibrahim karagoz:

Ahmet Kaya da babaydı. Anlayan anladı.

yanıt14
yanıt3
ismail bey :

Bu adamın psikolojik rahatsız olduğu haberlerde sorduğu sorulardan belliydi

24
12
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bu sahneye çok iyi bakın. yazık, kendiniz için değilse bile kıymayın çocuklarınıza

18
3
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Bir çocuğun olması gereken en doğru yer, ANA-OĞUL-BABA yeridir. Gerisi darmadağın bir yüreğin bitmez tükenmez kan revanlı yıllarıdır...

16
4
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

ben söyliyim... eğer şiddet ve aldatma yoksa AY RIL MA YIN. kendiniz için değilse bile şu sabiler için ayrılmayın. hiç kimsenin şu yaştaki çocuklara şu travmaları yaşatmaya hakkı yok. bi de çocuklarımız en değerlimiz değil mi. nefsinize uymayın, aileyi dağıtmayın

2
1
yanıtYanıtla
Mehmet :

Reha Muhtarı sevmem fakat burada adama haksızlık yapılmış.

3
0
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Küçük Reha aynı :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title