Haberler

Ünlü oyuncu Gürkan Uygun, kendini çiftlik hayatına adadı

Güncelleme:

Efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Memati rolüyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Gürkan Uygun, kendini çiftliğe kapattı.

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Memati rolüyle gönüllerde taht kuran, daha sonrasında birçok projede boy gösteren oyuncu Gürkan Uygun yaz tatilini denize gitmek yerine çiftlikte geçirmeyi tercih etti.

TIRPANLA OT BİÇTİ

Yoğun geçen sezonun ardından oyuncu Gürkan Uygun soluğu Kocaeli'nde bulunan çiftliğinde aldı. Kendini ev işlerine kaptıran ünlü oyuncu çapa yapıp tırpanla ot biçti. Çiftliğinde fındık ağaçları da bulunan Uygun, hasat öncesi hazırlık yaptı.

Ünlü oyuncu Gürkan Uygun, kendini çiftlik hayatına adadı

DOĞAYA OLAN TUTKUSUYLA BİLİNİYOR

Yaz tatillerini genelde ailesiyle birlikte Kocaeli'nde geçiren ünlü oyuncu doğaya olan tutkusuyla biliniyor.

Ünlü oyuncu Gürkan Uygun, kendini çiftlik hayatına adadı

Ünlü oyuncu Gürkan Uygun, kendini çiftlik hayatına adadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500

Yorumlar (46)

MEMATİ:

emekli olduk be usta artık kafaya sıkmak yok abdulhey sende arada bir uğra bi çayımı iç

36
2
yanıtYanıtla
MEMATİ:

istemez ben abdulheye söyledim sadece

yanıt12
yanıt0
ABDULHEY:

tamam abi

yanıt8
yanıt0
GÜLLÜ ERHAN:

tamam abi:(((((((((

yanıt9
yanıt0
YALÇIN BULUT:

beni çağırmak yokmu ortak al gülüm ver gülüm

yanıt7
yanıt0
duran tekerlek:

odun ateşinde demlenen çay da bir başka olur be!

30
0
yanıtYanıtla
YASSI:

BU APTAL DİZİLER YÜÜZNDEN BİRNESİL MAHVOLDU HERYER ÇAKMA KABADAYI DOLU

21
3
yanıtYanıtla
EVET:

Dizinin ilk 100 bölümü memleketin nasıl idare edildiği, istihbaratn nasıl işlediği ile alakalı çok güzel bilgiler veriyordu. Bu mal milletimiz burdan tabancayı kabadaylığı aldıysa suç niye dizide olsun

yanıt1
yanıt0
YASSI:

EEE SONRAKİ BÖLÜMLERDE NE OLDU BAY ÇOK BİLMİŞ EVET. . . .

yanıt1
yanıt3
Batuhan kara:

tabi parayı vurdular dizide ondan sonra hayatını yaşar tabi ki bu hayatta ya oyuncu olacaksın yada futbolcu temiz para aliyorlar

10
7
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title