Haberler

Tuba Büyüküstün çok konuşulan hamam sahnesi hakkında sessizliğini bozdu

Güncelleme:

Rise of Empires: Ottoman belgeselinin yıldızı Tuba Büyüküstün, olay olan hamam sahnesi hakkında eleştirilere ilk kez yanıt verdi.

Netflix'de Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethedişini anlatan belgesel Rise of Empires: Ottoman'ın yıldızı Tuba Büyüküstün, çok eleştirilen hamam sahnesi hakkında ilk kez konuştu.

Tuba Büyüküstün çok konuşulan hamam sahnesi hakkında sessizliğini bozdu

ROL ARKADAŞLARIYLA BULUŞTU

Rise of Empires dizisindeki arkadaşlarıyla bir mekandan çıkan Büyüküstün magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Mekan çıkışında oyuncu Birkan Sokullu, yakın arkadaşı Burak Yamantürk ile arabaya binerken Tuba Büyüküstün ise sevgilisi Umut Evirgen'le yürümeye başladı. Yüzünde hiç makyaj olmadığı halde duru güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu, muhabirleri kırmadı ve soruları yanıtladı.

Tuba Büyüküstün çok konuşulan hamam sahnesi hakkında sessizliğini bozdu

"ANLAM VEREMİYORUM"

Tuba Büyüküstün, dizinin ardından hiçbir şey yapmadığını ve sadece çocuklarıyla ilgilendiğini söyledi. Netflix'de yayınlananRise of Empires: Ottoman belgesiyle ilgili gelen yorumları değerlendiren Tuba Büyüküstün, "Çok güzel bir iş yaptık, çok keyif aldık. Hamam sahnelerinin çok konuşulmasına anlam veremiyorum" ifadelerini kullandı.

Tuba Büyüküstün çok konuşulan hamam sahnesi hakkında sessizliğini bozdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün Haberler

500

Yorumlar (87)

YAVUZ50:

Osmanlı ismini anmadan önce bir abdest alın ağzınızı falan temizleyinki, o ismi kirletmeyin, osmanlı demek adalet demektir, adaletin içinde böyle dalaletlere yer yoktur. Güzel ahlak edep vardır kültürümüzde. atasını inkar edenin, kendis nedir kimdir aceba. !!

45
16
yanıtYanıtla
gör:

güzel ahlak edep mi vardi:))))))

yanıt7
yanıt16
haremsever:

ee ozaman padisahlarin neden haremleri vardi? :) padisahlarin ki canda bizimki patlican mi?

yanıt11
yanıt16
YAVUZ50:

yazık o padişhların sizin gibi nesepler için, vatan ülke uğruna savaştan savaşa koşarken, çocuklarına bile hasret kalan at sırtında ömür geçiren sultanların kemiklerini sızlatmayın. bunlar hep ingiliz karalaması. !!

yanıt2
yanıt3
YAVUZ50:

Osmanlıyı karalama yapanların öncelikle kişiliğinde insanlığından ve dahi aslından şüphe duyarım.

42
17
yanıtYanıtla
fatihsultanmehmed:

osmanlı zaten karaydı haberin yok gafil

yanıt6
yanıt12
MÜSLÜMAN:

KANINDANDA VE KİMİN ÇOÇOĞU OLDUKLARIDA ÖNEMLİ OSMANLIYA KARŞI ÇIKANLAR HEPSİ YA CAHİL YA ERMENİ YA YAHUDİ YA HİRİSTİYANDIR

yanıt5
yanıt3
hulk:

bu sahneyi o filme koymak zorundamıydınız. osmanlıyı daha bilmiyorlar

33
16
yanıtYanıtla
hekim:

eski duvar halılarını bilir misiniz orda da hep böyle fotoğraflar yer alırdı. yani bu bir belgesel. o tarihleri olduğu gibiyansıtmaya çalışıyorlar. hamam sahnesini koyunca ne oluyor anlamıyorum. zihinler değişmediği sürece, çıplak olsan ne olur kapatsan ne olur. . çocuk hatta bebeklerin bile istismar edildiği bir dönemdeyiz ne yazık. . .

yanıt16
yanıt10
AD:

Sen çokmu iyi biliyorsun ? Harem fotoğrafları görmemişsin ne yazık ki. . .

yanıt13
yanıt25
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title