Haberler

The Challenge Yarışmasında 5 Milyon TL Kazanan Turabi Çamkıran, Parayı Ne Yapacağını Açıkladı

Güncelleme:

ABD'de yayınlanan The Challenge yarışmasında şampiyon olarak yaklaşık 5 milyon TL kazanan Turabi Çamkıran, kazandığı parayı ne yapacağını açıkladı.

Survivor'da iki kez şampiyon olduktan sonra ABD'de yayınlanan The Challenge yarışmasına katılan Turabi, burada da şampiyon olarak büyük ödül 5 milyon TL'nin sahibi oldu. 2. Sayfa'ya özel açıklama yapan Turabi, kazandığı parayı annesine vereceğini söyledi.

SURVIVOR'DAN 2 MİLYON TL KAZANMIŞTI

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı ve TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un başarılı yarışmacısı Turabi Çamkıran ödülleri doymuyor. Survivor'dan sonra ABD'nin en çok izlenen yarışması The Challenge katılan Turabi, burada da şampiyon oldu. Survivor'dan kazandığı 2 milyon TL ve bir evi katıldığı Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında annesine verdiğini söylemişti.

The Challenge Yarışmasında 5 Milyon TL Kazanan Turabi Çamkıran, Parayı Ne Yapacağını Açıkladı

PARA ÖDÜLÜNÜ ANNESİNE VERECEK

Şimdi deThe Challenge yarışmasında şampiyon olan ve 750.000 dolarlık (Yaklaşık 5 milyon TL) kazanan Turabi, yine 2. Sayfa programına açıklama yaparak kazandığı parayı teslim aldığında hiç dokunmadan annesine vereceğini söyledi.

The Challenge Yarışmasında 5 Milyon TL Kazanan Turabi Çamkıran, Parayı Ne Yapacağını Açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (62)

Müfit:

HARAM OLSUN İNŞALLAH PİS HERİF

6
51
yanıtYanıtla
AFDSG:

NAPTI ADAM SANA BU NE ÖFKE

yanıt10
yanıt1
KİMSİNKİ:

SEN Mİ VERDİN GEREKSİZ

yanıt11
yanıt1
türk olmadığın kesin.:

ingilizler 2. olmuş kıl payı kaybedince acaba bu öfke ondanmıdır .

yanıt1
yanıt0
asas:

bu adam kesin.

yanıt0
yanıt0
Tifüs müfit:

Senin de ALLAH belanı verir inşallah Müfit malı

yanıt0
yanıt0
İnek:

Adam bileginin hakkıyla kazandı ne haramı din tüçcarı

48
7
yanıtYanıtla
Harammi:

Ne alakasi var haram

21
15
yanıtYanıtla
Samsun:

İnanin videoyu seyrederken tüylerim diken oldu bir turkun bunu basarmasi super yasasin turbo

26
4
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

haram paradan hayır gelmez..

4
23
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title