Haberler

Survivor'da Berdan Mardini ve Seçkin Piriler yarışmaya veda etti! İşte sebepleri

Güncelleme:

Survivor 2023'te ünlüler takımındaki yaprak dökümü devam ediyor. Ümit Erdim'in oylama sonucu elenmesinin ardından Berdan Mardini ve Seçkin Piriler de yarışmaya veda etti. Bir süredir Survivor'da oyunlarda yer almayan Berdan Mardini, sağlık problemleri nedeniyle veda etmek zorunda kalırken; Seçkin Piriler ise ada şartlarının kendisini çok zorladığı gerekçesiyle yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldı.

Survivor 2023'te geçtiğimiz salı günü konseyde yapılan oylamada Ümit Erdim'in veda etmesinin ardından iki isim daha yarışmadan ayrıldı.

BERDAN MARDİNİ, SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE AYRILDI

Bir süredir oyunlarda neden yer almadığı merak konusu olan Berdan Mardini'nin sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceği açıklandı. Acun Ilıcalı, yarışmacıya devam etmek isteyip istemediğinin sorulduğunu ve Berdan Mardini'nin gitmek istediğini söyledi.

Survivor'da Berdan Mardini ve Seçkin Piriler yarışmaya veda etti! İşte sebepleri

SEÇKİN PİRİLER ADA ŞARTLARINA DAYANAMADI

Seçkin Piriler ise Survivor'dan kendi isteğiyle ayrıldı. Piriler, ada şartlarının kendisini çok zorladığını ve devam etmek istemediğini açıkladı. Bunun üzerine Piriler eleme gecesinde oy kullanamadı ve kendisine de oy atılamadı.

Survivor'da Berdan Mardini ve Seçkin Piriler yarışmaya veda etti! İşte sebepleri

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Berdan Mardini Seçkin Piriler Yaprak Dökümü Survivor 2023 Ümit Erdim Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (6)

Zeki Anti:

Şarkı söylemek dizi oynamak zannedip gittiler herhalde arkalarına bile bakmadan kaçıyorlar. Ne gereksiz bir program artık millet illah etti ama acun hala umutlu.

41
2
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

tutmayan bir survivor , herkesi erkenden gonderirlerse sasirmayin...su yakmiyor program sonucta:) yapmayin artik su programi.. ozlesin insanlar biraz

35
3
yanıtYanıtla
ismail bey :

Berdan mardini, epilasyon yapıp, tayt giyince kendini genç sandı heralde. Diğer bayanda o kadar para için kendimi zorlamaya gerek yok, zengin bir herif bulurum, yattığım yerden kazanırım demiştir.

31
2
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

ben bu takımların adını değiştirdim. zevzekler ile işe yaramazlar takımı

20
2
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ilgilenen veya haber olacak bir degeri varmi?

14
0
yanıtYanıtla
oğuzhan:

Acun baktı reytingler düşük çözüm yolları aranmaya başlanmış belliki.. İzlediğim pardon İzlemediğim en kötü survivor..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title