Haberler

Şeyma Subaşı, Aşkını Haykırdığı Sevgilisinin Kucağına Oturdu

Şeyma Subaşı, sevgilisi İtalyan DJ Guido Senia'nın elinden tutarak "Seni seviyorum" dedi. Subaşı, bir fotoğraf karesinde ise sevgilisinin kucağına oturarak poz verdi.

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia yeni bir aşka yelken açan Şeyma Subaşı, tek başına tatil yaptığı Venedik'te bir partide yaptığı cesur dansıyla olay olmuştu. Subaşı, sevgilisinin hasretine daha fazla dayanamayarak Paris'e yanına gitti.

AŞKINI DİLE GETİRDİ

Sosyal medya paylaşımlarına gelen tepkilere aldırış etmeden devam eden Şeyma Subaşı, sevgilisi DJ DJ Guido Senia'nın elinden tutarak aşkını dile getirdi. Subaşı, bir fotoğraf karesinde ise sevgilisinin kucağına oturarak poz verdi. Bu görüntüler kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Şeyma Subaşı, Aşkını Haykırdığı Sevgilisinin Kucağına Oturdu

ELİNDEN TUTARAK 'SENİ SEVİYORUM' DEDİ

Sosyal medyada dolaşan kısa videoda aşk şehri olarak da bilinen Paris'te buluşan ikiliden Şeyma Subaşı, Gudio'nun elinden tutarak ona 'Seni seviyorum' derken görülüyor.

Şeyma Subaşı, Sevgilisi Guido Senia'nın Elinden Tutarak Seni Seviyorum Dedi

Şeyma Subaşı, Aşkını Haykırdığı Sevgilisinin Kucağına Oturdu

Şeyma Subaşı, Aşkını Haykırdığı Sevgilisinin Kucağına Oturdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Guido Senia Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500

Yorumlar (102)

zafer:

Türkiye Cumhuriyetine gelmis gecmis en rezil kadin bu Acunun yerine ben olsam cocugumu alirim bir kurusda para vermem bu rezil kadina

65
2
yanıtYanıtla
corci:

Bugünkü Şeyma haberimiz bu kadar sevgili arkadaşlar, yarın görüşmek üzere hoşçakalın.

65
0
yanıtYanıtla
meri:

bu en rezil bi kadın ya iğreniyorum daha küçücük çocugun var

60
0
yanıtYanıtla
..:

rezil kadın annelıgı yerler altına alan umru dısında bı ınsanı haber yapmaktan vazgecın turk ınsanı bunları gormek ıstemıyo. .

59
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

niye bu kadını saçma sapan mevzularla sürekli öne çıkarmaya çalışıyorsunuz . .

57
0
yanıtYanıtla
mavi şimşek:

sanki yeni oturuyo

54
0
yanıtYanıtla
HASAN HÜSEYİN:

LÜTFEN YETERDE ARTAR BİLE BU KADININ VEYA BAŞKA BİR KADININ KİMİNLE NE HALT ETTİĞİ BİZİ İLGİLENDİRMİYOR MEMLEKETTE HER ŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK TEK DERDİMİZ BUMU GENÇ KADINLARI ÖZENDİRMEKTEN BAŞKA BİR AMACI YOK TOPLUMUN AHLAK DÜZEYİ ZATEN DİPLERE VURMUŞ BU TÜR HABERLERLE DAHA FAZLA ZARAR VERİYORSUNUZ YETER LÜTFEN

53
1
yanıtYanıtla
YETERDEEEE:

HAKİKATEN YETER DA YETER. BIKTIRDILAR YANİ. . . ŞEYMADA ŞEYMA. . YOKSA ALEYNA TİLKİ MİDİR KİRPİMİDİR. . . . YETER DA. . USANDIK ARTIK. .

yanıt2
yanıt0
fff:

se kşi kadın bence. param olsa şeymaya evlenme teklif ederim. boşanana kadar kar kar:D sonra neyse parası öderiz len derim

yanıt0
yanıt1
Urfali:

Hey gidi koca Osmanli hey !keferenin bilegiyle yüregiyle yenemedigi osmanliyi simdi torunlari keferenin kucagina oturuyor. biz ne bicim torunlariz ki atalarimizin kemiklerini sizlatiyoruz. Allah bizi islah etsin.

37
4
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title