Haberler

Şeyma Subaşı'dan Yeni Sevgilisine İlginç Hediye

Güncelleme:

Şeyma Subaşı, İstanbul'u ziyarete gelen ve her anında ona eşlik ettiği sevgilisi Guido Senia'ya aldığı boks eldivenleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile evliliğini tek celsede noktaladıktan sonra İtalyan Guido Senia ile aşk yaşamaya başladı.

İlişkisini göz önünde yaşamayı tercih eden Subaşı, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen sevgilisi ile İstanbul turu yaptı. Subaşı, son olarak sevgilisine aldığı hediyeyle gündeme geldi.

BOKS ELDİVENİ ALDI

Artık aşklarını gizlemeyerek sosyal medyada sık sık birbirleriyle ilgili paylaşım yapan çiftten Senia, son olarak Subaşı'nın kendisine aldığı 3 tane boks eldiveninin fotoğrafını paylaştı. Senia paylaşımına kalp emojisi ekleyerek Subaşı'ya teşekkür etti.

Şeyma Subaşı'dan Yeni Sevgilisine İlginç Hediye

Çift son olarak İstanbul gezintisinde çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşarak aşklarını ilan etmişti.

Şeyma Subaşı'dan Yeni Sevgilisine İlginç Hediye

Şeyma Subaşı'dan Yeni Sevgilisine İlginç Hediye

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Guido Senia İstanbul Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi?
500

Yorumlar (90)

Kara kartal:

enayi parasıyla kendine jigolo tutmuş, hediyelere bakılırsa her türlü döğdürüyor kendini

20
0
yanıtYanıtla
pisipisi:

Dünya kadar paran olsada zeki olsanda emrinde bir sürü insan çalışsada gelir bir tanesi kalbini çalar canını yakar senden (ç)aldığı tazminatla da sevgilisine hediyeler alır gününü gün eder. . . bunlar ülkemizde normal şeyler. Tıpkı binlerce onurlu insanın çalışıp vergisiyle hainleri beslemesi gibi

18
1
yanıtYanıtla
adalet:

Şu kadını haber yapmaktan bıkmadınız mı?Hiç yokmuş gibi davranın ve silinsin gitsin gündemden artık.

17
1
yanıtYanıtla
chigolata:

bu kadında bi varoşluk bi kalitesizlik var ne kadar lüx içinde yaşasada bi kalitesizlik var

17
0
yanıtYanıtla
MÜJDE:

Haber''e bak esas duruşa geç hizaya gel. Günlerdir Sudan''da halkın sokaklarda olduğunu duyan oldu mu ? Hiç bir haberde okudunuz mu ? O''nun dekoltesi bunun bacağı şu topçu bu popçu, uyanın gerçeğe 80 milyonluk ülkede 10-20 tane haber mi olur bir haber kaç yılda bir tekrar gerçekleşir. Gerçekler haber sitelerinde ve televizyonlarda değil. Şimdi darbe olunca halk günlerdir sokaktaydı. Hani göster nerde sokaktaydılar hani haberi ?

15
1
yanıtYanıtla
Zalima:

Allaha Şükür, ben her gün Şeyma haberi okumaya razıyım. Bizi de Sudan gibi yapmak istediler işte. Soğan pahalıymıs patetes pahalıymıs. Ucuzlayınca yeriz taneyle alırız. Allah devlete millete zeval vermesin.

yanıt0
yanıt0
kemalist:

işte bütün aysın ilerici atatürk kadını böyle olmalı, istediğini yapıp serbestçe fingirdeyebilmeli, aydın olmak bunu gerektirir yoldaşlar

6
9
yanıtYanıtla
aysu:

işte gerçek bir atatürk çocuğu kutlarım beyefendi ne kadar ileri görüşlü ve aydın birisiniz

yanıt1
yanıt0
Fiko:

Yaw bu kadın ''haberimi yapın'' diye para mı veriyor size? Bıktık artık şu kadını görmeye, bize ne bu kadından, memleketin önemli meseleleri varken.

14
1
yanıtYanıtla
Babba:

Bizim bu medeni kanun değişmeli.Eski kocasının parasını yenisi yiyor.Sonra kadına şiddet kadın cinayetleri.Acun göz önünde o yüzden yutuyor.Normal bir vatandaş olsa?vereceksen asgari geçimi sağlayacak parayı vereceksin.Ver eline her ay 3bin otursun evinde

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title