Haberler

Şeyma Subaşı, Yaptığı Paylaşımda Hayatı Hakkında Bilinmeyenleri Anlattı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda hem sevgilisine aşkını ilan etti hem de hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile olan evliliğini tek celsede bitiren Şeyma Subaşı, kısa süre sonra Fransız DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başladı. Özel hayatı ve yeni çıkaracağı kitap ile gündeme gelen Subaşı, sosyal medya hesabından uzun bir yazı yayınlayarak hayatının özetini anlattı.

"OLDUĞU KİŞİYE AŞIK"

Instagram hesabından paylaşım yapan Subaşı, şunları söyledi: "Şu an, hayatının en iyi dönemimi yaşıyor, sadece kendine odaklı. Olduğu kişiye aşık. Ulaştığı nokta için de bir sonraki adım için de heyecanlı. Çok fazla amacı var, çok fazla hayali, çok fazla azmi, ve hiç durmadan kendine yeni tutkular ediniyor. Spontane olmayı öğreniyor. Risk almayı öğreniyor ve daima konfor alanının dışına çıkıyor.

Şeyma Subaşı, Yaptığı Paylaşımda Hayatı Hakkında Bilinmeyenleri Anlattı

"BAŞKALARINI DÜŞÜNCELERİNİ AZ UMURSUYOR"

Şu an sadece onu mutlu eden şeylerin peşinden gidiyor. Ruhunu besleyen şeylerin... ve dürüst olmak gerekirse başkaları ne düşünüyor, başkaları ne yapıyor diye daha az umursuyor çünkü tam da şu an hayatı huzurla dolu. Işıkla dolu. Olgunlukla, inançla dolu.

"HAYATININ EN İYİ DÖNEMİ"

Ve çok fazla umutla dolu. O şu an hayatının en iyi dönemini yaşıyor ve bunun önüne geçebilecek kesinlikle hiç kimse ve hiçbir şey yok..."

Şeyma Subaşı'dan Dikkat Çeken Paylaşımı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Guido Senia Instagram Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500

Yorumlar (32)

ASLI:

HATUN KİMSEYİ TAKMADAN HAYATINI DOYA DOYA YAŞIYOR. MUTLU VE HUZURLU. ÖRNEK ALINACAK KADIN. KISKANANLAR ÇATLASIN.

5
18
yanıtYanıtla
deli kıss:

bende bu gün bi şeyler eksik diyodum meğer şeymanın haberiymiş okudum rahatladım

18
0
yanıtYanıtla
Esra:

Aynen

yanıt1
yanıt1
Deli doktoru:

Fazla rahatlama, rahatlık batar insana

yanıt5
yanıt0
atarlı genç:

Allah belasını versin bu karının

17
0
yanıtYanıtla
BİR DOST:

ASLINDA ACUN ILICALI NIN BU ŞAHSA NAFAKA BİLE VERMEMESİ GEREKİR.

14
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

şeyma idam edilmeli.

13
2
yanıtYanıtla
Savcı:

Aynen.

yanıt5
yanıt1
Esra:

Aynen Hocam

yanıt2
yanıt0
Pompaci:

Acunun sayesinde simdi turkiyenin basina bella oldu yeter y’a kardesim hergun bunun haberlerinden gina geldi

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title