Haberler

Şeyma'nın Sevgilisi Guido Senia'nın Paylaşımına Türk Takipçilerden Yorum Yağdı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Şeyma Subaşı'nın yanına gelen Guido Senia'nın gönderisinin altına, Türk takipçilerinden yorum yağdı.

Acun Ilıcalı ile evliliğini tek celsede noktaladıktan sonra İtalyan Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İkilinin paylaşımına sosyal medyadan yorum yağdı.

İSTANBUL'A GELDİ

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sevgilisiyle görüşmek için sürekli yurtdışına seyahat ediyordu.Fakat geçtiğimiz Senia, Subaşı'nı görmek için İstanbul'a geldi. Birlikte İstanbul'u gezen aşıklardan ilk kez yan yana görüntülendi. Sonrasında ise ünlü çiftten ilk paylaşımlar geldi.

Şeyma'nın Sevgilisi Guido Senia'nın Paylaşımına Türk Takipçilerden Yorum Yağdı

TÜRK TAKİPÇİLERİNDEN YORUM YAĞDI

DJ Guido Senia, sevgilisi Şeyma Subaşı ile olan fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Türk takipçilerinin yakın markajında olan İtalyan DJ'in gönderisine yorum yağdı. Çoğu takipçi Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisini birbirini yakıştırırken kimi de esprili yoruma imza attı.

İşte paylaşımın altına gelen o yorumlar;

Şeyma'nın Sevgilisi Guido Senia'nın Paylaşımına Türk Takipçilerden Yorum Yağdı

Şeyma'nın Sevgilisi Guido Senia'nın Paylaşımına Türk Takipçilerden Yorum Yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Guido Senia Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (35)

MURAT:

KARI MİLLETİNE FAZLA YÜZVERMEYİN KİŞNER KİŞNER GİDER GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ

19
6
yanıtYanıtla
Ceren:

Turk erkegi dururken ne gereği var yabancı gayrimüslim biriyle olmaya herkesin dinine saygım var ama sen bir anne yeni ayrılmış bir kızı olan birisin daha üsluplu hareket etmelisin yarın pişman olabilirsin ayrıca Türk erkeğin in yerini dünya da hiç bir erkek tutamaz

17
6
yanıtYanıtla
Gemlik:

Ülke insanının IQ seviyesi...

12
0
yanıtYanıtla
marmara:

Ulan seni gören aynştaynın torunu sanar. Sendeki IQ seviyesine ne demeli? ÜLKE diyerek genelleme yapıyosun. Kendi ÜLKEni kötülüyosun karaktersiz insan! Üstte yazdığın yorum yerine ''IQ seviyesi düşük olan insanlar yorumlarda gecikmemişler'' yazabilirdin. Bu sence de daha makul olmaz mıydı?

yanıt1
yanıt0
bilge.dede:

YAZIKLAR OLSUN OLAN COCUKLARA OLUYOR BU DEVİRDE BİRİ KARIYI BİRİ KOCAYI BULUYOR :(((

12
0
yanıtYanıtla
mete:

vay acunun paraları vaaaaaayyy

11
0
yanıtYanıtla
fıratdbakır:

Keşke acun seni hiç tanımasaydı keşke görmeseydi bizde görmezdik guordiyoyla mı kiminle çıkarsan çıksaydın. Yemin ederim bizim köydeki ergenlık çağına girmiş gençler kısa gelmiş elbiseleriyle bile bu moruktan daha yakışıklılar. . .

10
0
yanıtYanıtla
Ati:

Acun boynuzları yılbaşında Verde bizim ineğe takip geyik şekli verelim:))

10
0
yanıtYanıtla
.....:

Çok önemli bir haber

10
0
yanıtYanıtla
ercan:

yahu bu ne yapacağını şaşırmış nasıl ilgi çekerim peşinde halbuki kimsenin umrunda değil

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title