Haberler

Sevgilisiyle Yakalanan Şeyma Subaşı: Yalvarırım Çekmeyin

Güncelleme:

Türkiye'ye gelen sevgilisi Guido Senia ile aynı otelde görüntülenen Şeyma Subaşı İstanbul gecelerinde objektiflere takıldı. Subaşı, gazetecilere "Rica ederim çekmeyin" diye yalvardı.

İlk olarak yurt dışında gizlice buluştukları öğrenilen ve ardından çeşitli görüntüleri ortaya çıkan Subaşı ve Senia çifti, bu sefer İstanbul'da bir otelde görüntülendi.

BU KEZ SEVGİLİSİNİ İSTANBUL'A GETİRTTİ

Acun Ilıcalı ile evliliğinin bitmesinden kısa bir süre sonra İtalyan DJ Guido Senia ile birlikte olan ve her fırsatta soluğu sevgilisinin yanında alan Şeyma Subaşı, bu kez sevgilisini İstanbul'a getirtti.

Sevgilisiyle Yakalanan Şeyma Subaşı Gazetecilere 'Yalvarırım Çekmeyin' Diye Yalvardı

SEVGİLİSİNİ DOSTLARI İLE TANIŞTIRDI

Habertürk'te yer alan habere göre; Sevgilisini önceki gece Bebek'te dostları ile birlikte tanıştıran Şeyma Subaşı'nın keyifli halleri dikkat çekti.

Sevgilisiyle Yakalanan Şeyma Subaşı Gazetecilere 'Yalvarırım Çekmeyin' Diye Yalvardı

GAZETECİLERE ÇEKMEYİN DİYE YALVARDI

Mekanda sevgilisi ile bol bol eğlendikleri ve samimi oldukları öğrenilen Şeyma Subaşı, çıkışta gazetecileri görünce şok yaşadı. Gazetecilerden saklanmaya çalışan ve başarısız olan Şeyma Subaşı, muhabirlere, "Çekmeseniz olmaz mı? Rica ederim çekmeyin" dese de görüntülenmekten kaçamadı.

Sevgilisiyle Yakalanan Şeyma Subaşı Gazetecilere 'Yalvarırım Çekmeyin' Diye Yalvardı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Guido Senia Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama!
500

Yorumlar (88)

Adınızı Yazın:

sizene insanlardan, acundan ayrıldı die ilişki yasamasın mı . sacmalık

9
32
yanıtYanıtla
BİR FENERBAHÇELİ:

BU KADINI DA SİZ ÜNLÜ YAPTINIZ

33
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

acaba ne yaptı otelde senın gibi anne olmaz olsun acun senıde allah a havale edıyorum şunu başımıza bela ettin ya

25
1
yanıtYanıtla
Zeyno:

Her şey bir yana elin adamıyla gününü gün ediyorsun da be kadın evladını hiç mi özlemedin anne oduğun hiç mi aklına gelmiyor nasıl bir yaratıksın sen ya

22
2
yanıtYanıtla
HARBİ:

GERÇEKTEN BIKTIK, BU KADININ HABERLERDEN

23
0
yanıtYanıtla
S.git:

Gözümüze soka soka işte beni vuran bu adam mı demeye kalkıyor yazık acınacak halde.

22
1
yanıtYanıtla
GİDERİ VAR:

YİNEMİ BU PİSLİK YA BU KADIN BU KANALA PARAMI ÖDÜYOR . YAYIN YAPMASI İÇİN

21
1
yanıtYanıtla
İSMAİL:

Acuna helal olsun nasıl kaldırabiliyo bunları şaşıyorum ver parayı sevgilisiyle yesin.

21
1
yanıtYanıtla
adem badem:

yeter be kardeşim. her gün bu kadının haberlerini görmekten bıktım. sosyal deney mi yapıorsunuz. ne ayaksınız ?

21
0
yanıtYanıtla
Döviz bürosu:

Plakçı sevgili bu mu? Acun bunu dolar destesiyle döver be. .

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title