Haberler

Sevgilisiyle Görüntülenen Kaan Urgancıoğlu, Gazetecilere Çıkıştı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü dizi La Casa de Papel'in yerli uyarlamasında Berlin karakterini canlandıracağı konuşulan Kaan Urgancıoğlu, gazetecilere çıkıştı.

Son günlerde La Casa de Papel dizisinin Türk versiyonunda oynayacağı konuşulan yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu, sevgilisiyle objektiflere takıldı. Kameraları görünce gerilen Urgancıoğlu, "Bari mekanların adını yazmayın. Bizim üzerimizden kimse reklam yapmasın" dedi.

FOTOĞRAFLARI ÇEKİLİNCE GERİLDİLER

Habertürk'ün haberine göre, Kaan Urgancıoğlu, sevgilisi Zeynep Oymak'la önceki akşam Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Yemek için geldikleri mahalle katında fotoğraflarının çekilmesiyle gerilen Urgancıoğlu ve sevgilisi, siparişlerini neredeyse iptal edecekti.

Sevgilisiyle Görüntülenen Kaan Urgancıoğlu, Gazetecilere Çıkıştı

"BİZİM ÜZERİMİZDEN KİMSE REKLAM YAPMASIN!"

Muhabirlere ilginç bir çıkışta bulunan Kaan Urgancıoğlu'nun "Tamam anladık, bizi çekiyorsunuz. Bari mekanların adını yazmayın. Bizim üzerimizden kimse reklam yapmasın" demesi şaşırttı.

Sevgilisiyle Görüntülenen Kaan Urgancıoğlu, Gazetecilere Çıkıştı

Sevgilisiyle Görüntülenen Kaan Urgancıoğlu, Gazetecilere Çıkıştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaan Urgancıoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (11)

Tropkolik:

Ne sanıyor kendini Brad Pitt mi

5
2
yanıtYanıtla
CroniqaL:

cok cool bi dallama :D

2
1
yanıtYanıtla
PÖH:

Uyumsuz bir çift daha

3
0
yanıtYanıtla
Hak edenler:

Bence Kaan urgancıoglu böyle sevgilisinin yanında atar yapcagına gazetecilere böyle ters cevap verece ne bence bir kişiliğini sorgulaması gerikor insan sevgilisinin yanında basına hakeret edemez bu bir suctur ha basın mensupları belki güzel amaçla karsılasmıstır bir sanatçıya yakısmayan davranıs kişiliğine sormak lazım sonucta sanatçısı basını tehdit eder gibi konusuyosun bide diyorsun kimse üstümüzden reklam hakeret yapmasın

1
2
yanıtYanıtla
Ayse esmeli:

Kagan urgancıoglunu hiç gördünüz mü magazın programında kameralrı görünce agrasıf oluyormus!!!her sey yakısır sana canımmm!!!sevıyorummmm senıııı hemde cooook

2
0
yanıtYanıtla
ORTA:

Kizin memeleri karnin ortasinda sarkik

0
2
yanıtYanıtla
Ayse esmeli:

Ayyyyyy kagannnnn senıııııı coooooooook sevmiyorum. Keşke senı görebılsem ne cok ısterımmmm!!!ne kadar tatlısın allahımmmmm

1
0
yanıtYanıtla
TUNCER:

dağılın lan

1
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Kes lan tatavayı dümbük

yanıt0
yanıt0
N:

kiz nasil

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title