Haberler

Serdar Ortaç, 'Chloe'yi Bırak, Seni Sevenden Çocuk Yap ' Diyen Yeliz Yeşilmen'e Sitem Etti: Kime Ne?

Güncelleme:

Serdar Ortaç, evliliği hakkında "Chloe'yi bırak, etraf güzel kız kaynıyor seni seven bir kadınla çocuk yap" diyen şarkıcı Yeliz Yeşilmen'e sosyal medya hesabından tepki göstererek "Ne zaman bebek yapacağımızdan kime ne?" dedi.

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, önceki gün Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Yeşilmen, Chloe Loughnan ile boşanacakları yönünde sık sık haber çıkan Serdar Ortaç'a seslenerek "Etraf güzel kız kaynıyor seni seven kadınla çocuk yap" diyerek seslendi. Ortaç, Yeliz Yeşilmen başta olmak üzere evlilikleri hakkında yorum yapanlara cevap verdi.

"CHLOE'Yİ BIRAK ETRAF GÜZEL KIZ KAYNIYOR"

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, önceki dün katıldığı programda " Serdar Ortaç'ın eşine karşı böyle olmasına üzülüyorum bu kadar ezilmesin. Evet güzel kadın ama Serdar o gidecek diye öyle çabalar sarf ediyor ki. Benim gördüğüm tabloda Serdar Ortaç değil de sanki Chloe bir starmış gibi. Adam çocuk diye delirdi. Ne olursa olsun bir çocuk yapmalıydı bu kadar yıldır. Serdar Ortaç'a yazık. Chloe, Serdar'ın ismini kullanıyor. Bence kız istemiyor, zoraki. Etraf güzel kız kaynıyor. Daha iyi bir eş, kendine daha yakın çocuk verebilecek bir eş bir evlilik. Yol yakınken yapsın." diyerek Serdar Ortaç'a seslendi.

Serdar Ortaç, 'Seni Seven Kadından Çocuk Yap' Diyen Yeliz Yeşilmen'e Sitem Etti: Kime Ne?

"30 TANE KIRIK VARDI, YÜZÜ GÖZÜ TANINMAZ HALDEYDİ"

Yeşilmen'in sözlerinin ardından Instagram hesabından paylaşım yapan Serdar Ortaç, tepkisini şu sözlerle gösterdi: "Hanım daha yeni Türkiye'ye geldi, kaza geçirdi. 4 ay yattı 30 metre uçtu neredeyse ölüyordu. 30 tane kırık vardı vücudunda, yüzü gözü tanınmaz haldeydi. Yeni toparladı kızcağız.

Serdar Ortaç, 'Seni Seven Kadından Çocuk Yap' Diyen Yeliz Yeşilmen'e Sitem Etti: Kime Ne?

"NE ZAMAN BEBEK YAPACAĞIMIZDAN KİME NE?"

Gelir gelmez 'bunlar boşanacakları bu kız Serdar'ı sevmiyor, bunlar ne biçim aile, çocuk niye yapmıyorlar.' Dur bir kız iyileşsin de çocuk yapacak hale gelsin. Ayrıca ne zaman bebek yapacağımızdan kime ne? Derken kardeşim yoğun bakımda, ben hastalandım. Gene konserlerim başladı bırakın da onlarla ilgileneyim."

Serdar Ortaç, 'Chloe'yi Bırak, Seni Sevenden Çocuk Yap ' Diyen Yeliz Yeşilmen'e Sitem Etti: Kime Ne?

Serdar Ortaç, 'Seni Seven Kadından Çocuk Yap' Diyen Yeliz Yeşilmen'e Sitem Etti: Kime Ne?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Serdar Ortaç Magazin Haberler

500

Yorumlar (24)

bir yabancı:

size bir yaşanmış olay annatayım.arkadaşımın dedesi çok güzel bir genç bayanla evlendi.kimse akıl sır erdiremedi.dede dışardan söylenen laflara kulak asmadı.bırak bu kadını senin paranı yiyor deselerde.bu kadın ayda bir yurt dışına giderdi yannız dede hasta olduğu için ona eşlik etmezdi.bir gün dedeye mesaj geldi.resimlerle mesaj dedenin 1değil 2-3-4 değil onlarca boynuzlandığının mesajıydı.ama dede yok benim karım yapmaz dedi ve bırakmadı genç karısını tabiki ölene kadar dede öldü kadın dedenin servetiyle kayboldu.işte durum bu arkadaşlar ......

10
2
yanıtYanıtla
vicdan:

Sana ne teyze bu güzelim kadını bırakır mi serdar nerde bulacak böyle birini birdaha sen kendine bak kaknem os olmuşsun ona buna dadaniyorsun

2
3
yanıtYanıtla
ulya:

kadın senle o kadar mutsuzki zorla tuttuğun çok belli sal artık kadını serdar kadına napıyosan artık

2
1
yanıtYanıtla
EKSSS:

Chloe bosanirsan haberim olsun.

0
3
yanıtYanıtla
Kaju:

dogru soylemis Serdar nye zoruna gtti ya istemiyosun isine gelmiyo Yada buldum genc hatunu yuru ya kulum dyosun he canm

3
0
yanıtYanıtla
sertan 32:

yelız yesılmen dogru soyledıgın icin dokuzkoyden kovulursun bu kadarmı perde ıner ınsanın gozune

1
1
yanıtYanıtla
Buse Varanli:

Kaza Öncesi Yok mu ? Yeni mi Evlendiniz? Tmm Ne Zaman Çocuk Yapacağınıza Siz Karar Verirsiniz Lakin Clohoe Icin Çocuk Olayını Geç Serdar Ortac Icin Gelecek Vaddetmiyor .Sayin Yeşilmen Iyi Niyetiyle Söylemiş Ve O Serdar Ortaç Hariç Herkes Gibi Bunlarin Farkinda

2
0
yanıtYanıtla
Chloe bebeksiz geziyor:

Kendisi bebek gibi kız

1
1
yanıtYanıtla
KARTAL:

HAHAHA YAHUUU SERDAR SENİN JETONUN KAÇ KÖSE ANLASANA YELİZ HANIM KENDİNDEN BAHSEDİYOR. . . ………………. .

0
1
yanıtYanıtla
ADANALI:

Yahu bu caynizin nesin vuruluyor bu garilar? parasinami yoksa cekik gozunemi? neller galdik yahu.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title