Haberler

Konserleri iptal olan Serdar Ortaç, ekonomik sıkıntılar yaşamaya başladı

Güncelleme:

Koronavirüs tedbirleri kapsamında konserlerin iptal olmasından etkilenen Serdar Ortaç, dün Instagram üzerinden yaptığı canlı yayında bankadan 5 milyon TL kredi çektiğini ve ekonomik zorluk yaşamaya başladığı için taksitlerini ertelediğini söyledi.

Çin'den başlayarak dünyaya yayılan koronavirüs salgınında dolayı Türkiye'de 1400'den fazla kişi hayatını kaybetti. Virüsün daha fazla yayılmasını önlemek isteyen yetkililer ise insanların toplu halde bir araya gelmesini engellemek için konserleri iptal etti. İşleri iptal olduğu için zor günler yaşayan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ise takipçileriyle yaşadığı ekonomik güçlükleri paylaştı.

"AYLIK 120 BİN TL KREDİ ÖDÜYORUM"

Virüsün yayılmasını önlemek için evinde olan ünlü şarkıcı, gün içerisinde sosyal medya hesabından canlı yayın yapmaya başladı. Dün de yayın açan Ortaç, bu süreçte yaşadığı ekonomik zorlukları anlattı: "Bankadan 5 milyon TL kredi aldım, ödemeleri hazirana kadar erteledim. Yoksa zaten taksitleri ödeyemezdim. Aylık 120 bin TL sadece evin kredisini ödüyorum. Eskisi gibi kira gelirim yok. Bir lira para biriktirmedim. Telif gelirse geçiniyoruz."

KORONAVİRÜS TESTİ YAPTIRDI

MS hastası olan Serdar Ortaç, geçtiğimiz gün evinde rahatsızlanarak hastaneye gitti. Koronavirüs testi yaptıran şarkıcının sonucu negatif çıktı.

Kaynak: Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (48)

CAN DEP:

Bes milyonluk evde otururacan sonra burada Fakirlik edebiyati yapacan bu ne celiski..senin 120 bin aylik taksidin askari ücretle gecinen birinin sekiz yilik gelirine tekabül eder..o insanlar en azinda bir emekleri vardir sen ülke icin ne emek sarf etin kumarci zirto...

32
1
yanıtYanıtla
ŞİRİN:

ağzınıza sağlık

yanıt5
yanıt0
merve:

yorumlara bakıyorumda ne kadar acımasıız nıye beter olsunki adam sana bıseymı yaptı allah herkezin yüzüne baksın ınsalah

10
11
yanıtYanıtla
Aşkım:

Bitanem kalpler kara olmuş Allah virüs verdi daha akıllanmadı embesiller seviyorum seni

yanıt3
yanıt6
osman kartal:

hep herzaman söylüyorum, para kazanırken 10 da 1 vaya 2 sini yiyeceksin. sonra örnekteki gibi olunur. sakın sakın emekli olurum tazminat alırım ev alırım nasıl olsa emekli maaşım var düşünmeyin. ahada korona çıktı her şeyin değersiz olduğunu gördünüz. yarın ne olacak bilen varsa hemen söylesin bekiyorum.

10
1
yanıtYanıtla
Usman:

Biriktirdiğin para bitmeyecekmi korona usman

yanıt3
yanıt2
munis:

bir eve okadar kira verir yazlık, kışlık saraylar yaptırır, makam uçakları makam arabalarıyla caka satar itibardan tasarruf olmaz dersen atı alıp üsküdarı geçemezsin ibana muhtaç hale gelirsin o yüzden israf ve müsrifliği bırak hoş istersen bırakma artık nasıl olsa paralar suyunu çekti

11
0
yanıtYanıtla
fasülye avcısı:

vallahi hiç kimsenin Serdarı düşünecek acıyacak hali yok her kes Serdar gibi zaten her kes baksın başının çaresine daha yolun başındayız şunun şurasında 1 ay gibi oldu virüs olayı ve aylarca sürmesi yani 1 yıl gibi bekleniyor herkes kendini düşünsün Serdara destek olacak yardım edecekler çıkarda bize kim yardım edecek?

9
0
yanıtYanıtla
erhan:

2 sarkı söyle 300 -400 bin al git bu kadar kolay olursa harcamasıda kolay

9
0
yanıtYanıtla
Murat tanzel:

Ayıp utanmıyorsunuz söylemeye millet üç binlirayla geçinmeye çalısıyor 120 binlira taksit insanlar hayat boyu bu parayı bulamayan var utanır insan çok fakirleşmş zor geçinen insanların oldugu br ülkede ayda şu kadar taksit ödemek zengin olan insanların işi garibanlar yiyecek bulamıyorrr

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title