Haberler

Semra Kaynana, Oğlu Ata'nın Hayatını Kaybettiği Günü Anlattı

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran evlilik programında adını duyuran Semra Kaynana, katıldığı canlı yayında gözyaşları içinde oğlunun vefat ettiği günü anlattı.

Yıllar önce yayınlandığı döneme damga vuran 'Gelinim Olur Musun?' yarışmasının Semra Kaynanası Semra Güler, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu.

Semra Kaynananın 24 yaşındaki oğlu Ata Türk, yıllar önce bir otel odasında ölü bulundu. Türk'ün kan örneği alınarak yapılan incelemede aşırı miktarda uyuşturucu madde tespit edildi. Oğlu Ata'nın ölümü hakkında konuşan Semra Yücel, gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı.

"TELEVİZYONDA MADDİ VE MANEVİ ÇOK ŞEY KAYBETTİM"

Semra Yücel, canlı yayında oğlunun ölümünü şu sözlerle anlattı:

"O yıllarda hiçbir güzellik yaşamadım. Ebru Akel limuzine bindiğimde 'Semra Hanım ne hissettiniz?' dedi. Benim büyük ablam evlenirken, eniştem limuzinle gelin almaya gelmişti. Ben bunu televizyonda görmüş bir ailenin çocuğu değilim. İnanın her şeyin artılarını görmüş bir ailenin çocuğuyum.

Televizyonda manevi olarak da maddi olarak da çok şey kaybettim. Başta İstanbul'da bir evim vardı, yok pahasına bir milyar taksitle evimi sattım. Neden sattım, evde duramıyordum. Oğlum vardı evin içinde duramıyordum. Helal olsun, gönülden gelerek sattım güle güle otursun alan ama üzüldüm.

Semra Kaynana, Oğlu Ata'nın Hayatını Kaybettiği Günü Anlattı

Şimdi yok mu Allah'a şükür iki evim var üçtü birini sattım iki kaldı. Tekirdağ'da yaşıyorum. Kader diye bir şey var. Allah bizim akıbetimizi bildiği için yarışmaya gönderdi. Ben aptal değilim, gerizekalı hiç değilim Allah'ın adalete şaşmaz.

"OĞLUMUN BÖYLE OLMASINA VESİLE OLANLAR MÜEBBET CEZASI ALDI"

Benim oğlumun bu şekilde olmasına vesile olanlar müebbet hapse mahkum edildi. O yarışmaya katılmak oğlumun istediği bir şeydi. Bu olacak şeymiş olacak ile ölecek şeyin önüne geçilmez.

Semra Kaynana, Oğlu Ata'nın Hayatını Kaybettiği Günü Anlattı

"BELKİ DE HEDEF BENDİM"

Seçil'imle Ata'ya dünya kötülüklerini öğretmedim. Evlatlarımdan çok memnunum. Oğlumu o gün evden gönderirken içimde bir his yoktu o gün 20 liramız vardı. Onlar beni çağırmıştı. 'Oğlum benim yerime sen git' dedim ufak bir sunuculuk işiydi. Cüzi miktarda bir para alınacaktı. Ve Ata gitti. Belki de hedef bendim. 'Parayı buldu kötü maddi kullandı gitti' denilecekti ama bizim yaşantımızda böyle şeyler yok. Ata namazında niyazındaydı. Takdiri ilahi olacakmış.

Semra Kaynana, Oğlu Ata'nın Hayatını Kaybettiği Günü Anlattı

"DOKTOR BENİ ARADIKTAN 2 SAAT SONRA OĞLUM ÖLDÜ"

Oğlumun ölümünde sadece Allah'tan geldiğine inandım. Ata'ya kötü bir şey yapmak isteyen yoktu. Oğlum olağanüstü bir yaşantısı olan çocuktu. Ben çocuklarımı akşam ezanından sonra eve toplardım.

Doktor bey aradı henüz ölmemişti. 2 saat sonra öldü. Hayat devam ediyor akıllı olmak lazım. Bazı yerlerde susmak şart. 2 kişi var Allah'ın adaletinden korksunlar. Allah'ın adaleti varsa siz daha bin beter olacaksınız artık benim size yaptığım iyilikler bitti.

"SİNEM BENİ ARAMADI"

Sinem aramadı. Ben kimseyi üzmek istemem Sinem iyi bir kız. Hayat standartlarımız uyuşmadı. Yetişme döneminde çocuk ailenden gördüklerini lanse ediyor. Aramızda kırgınlık yok."

Semra Kaynana, Oğlu Ata'nın Hayatını Kaybettiği Günü Anlattı

Semra Kaynana, Oğlu Ata'nın Hayatını Kaybettiği Günü Anlattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

500

Yorumlar (29)

Çıplak Vatandaş:

Çocuk aşırı miktarda ecstasy almış cinayet mi intihar mı bilinmiyor? Ama belki de hedef bendim diye prim yapmaya çalışıyor. İlacı temin eden menajer bir süre sonra beraat etti. Cansever ile Adanaya gitmesine kendisinin izin verdiği daha önceki haberlerde çıkmıştı. Sinem beni aramadı diyor ama Sinemin taziye için geldiği ve 20 dakika kadar evinde kaldığı haberleri var. Namaz ve niyaz vs ile prim yapmaya çalışıyor. Hala oğlunun trajedisinden nemalanmaya çalıştığını düşünüyorum.

21
2
yanıtYanıtla
ece:

Semra Hanim ne yaparsa yapsin, her seye ragmen bir anne. Yasanmis bitmis olaylar gecmiste kaldi ama evlat acisi gecmez. onun icin Semra hanimin acilarina saygi duymaliyiz.

18
3
yanıtYanıtla
ABC:

orta doğulu çöl bedevisi arap sevici yobazlar senin gibi düşünmesi icin asırlar geçse düşünmez

yanıt3
yanıt4
ZIRTO:

Sizin düşünceniz her medeni çağdaş uygar faziletli aydınlık yüzü batıya dönük insanların olması gereken düşünceleri yoksa arapa ruhunu satan hiçbişe yaramayan yobazların insan bile olmayan kimliklerin zümrelerin degil

yanıt4
yanıt6
Diyarbakırlı:

Çocuğu sen bitirdin başkası değil, Allah afetsin

14
5
yanıtYanıtla
CENGİZ HAN:

ne ilgisi var şimdi bu yorumun arabın peşinden giden yobazlar niye bitirsin neticede annesi sizin gibi yobazlar ancak vahşet ve sefalet içinde olduğundan böyle düşünür

yanıt4
yanıt10
ADA:

yalancı anlattıklarının hiç biri samimi gelmedi

16
2
yanıtYanıtla
Esra:

Bu analar çocuklarının başını yiyor zaten. Doğurdunuz diye her şeylerine karışma hakkınız yok. Herkes belli bir yaştan sonra kendi kararlarını kendi verebilir. Yönlendirmeye ihtiyaç yok yani. Anneleri sevmek ayrı ama her şeye karışmalarına da müsaade etmeyin. Özellikle evliler için konuşuyorum...

15
3
yanıtYanıtla
Murat:

Degil mi bebis ya

yanıt2
yanıt2
Matagun:

Evladını kaybetmiş hala rant peşinde. O dönemi hatırladığımda içimden sadece kusmak geliyor

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title