Haberler

Şarkıcı Yonca Evcimik, yeni yaşını mayolu pozlarıyla kutladı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik 56'ncı yaşını sosyal medya hesabından paylaştığı cesur mayolu pozlarıyla kutladı. Art arda fotoğraf paylaşan Evcimik, "Gösteri daha yeni başlıyor" dedi.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yonca Evcimik, 56 yaşına bastı. "Gösteri daha yeni başlıyor" diyerek Instagram hesabından bikinili fotoğraflarını paylaşan Evcimik, yaşına rağmen fit görüntüsüyle genç kızlara taş çıkarttı.

"İÇİMDEKİ ÇOCUĞU KAYBETMEYECEĞİM"

Yaptığı cesur paylaşımlarla adından sıklıklı söz ettiren ünlü isim, mayolu fotoğraflarını da şu sözlerle paylaşarak yeni yaşını kutladı: "Bugün benim doğum günüm. 56 yaşıma selam olsun. Rakamlarla hiç işim olmadı. Ruhumu genç tuttuğumu ve içimdeki çocuğu hiç kaybetmeyeceğimi çok iyi biliyorum. Bana her zaman sorulan 'Nasıl bu kadar enerjik ve genç kalıyorsun?' sorusunun cevabı çok açık aslında. Malum dış görünüş için her türlü nimetten yararlanmak mümkün ama insanın ruhunu genç tutmak için hiç bir tıbbi müdahale şansı yok. Ben ve içimdeki büyümeyen çocuk her daim genç ve enerjik kalmaya devam edeceğiz. Yeni yaşım kutlu olsun. Gösteri daha yeni başlıyor"

Şarkıcı Yonca Evcimik, yeni yaşını mayolu pozlarıyla kutladı

ÇUVALDAN ELBİSE GİYMİŞTİ

Yonca Evcimik, 5 gün önce de sanat danışmanlığını kendisini yaptığı bir açılış gecesinde çuvaldan yapılı elbise giydi. Evcimik'in giydiği çuval elbisede en dikkat çeken detay ise üzerinde yazılı olan "Herkes baksın dalgasına" yazısı oldu.

Şarkıcı Yonca Evcimik, yeni yaşını mayolu pozlarıyla kutladı

Şarkıcı Yonca Evcimik, yeni yaşını mayolu pozlarıyla kutladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yonca Evcimik Instagram Haberler

500

Yorumlar (38)

Adınızı Yazın:

Ulan açılıp durmayın sapık karılar sizin yüzünüzden 80, 70, 60, 50 yaşındaki kadınlara tecavüz ediyorlar

36
16
yanıtYanıtla
rumuzsuz:

Açık kadınlar yüzünden mi tecavüz oluyor beyne bak beynini. . . .

yanıt9
yanıt5
ADIDINI YAZ Y:

CVP. . . Hepsi bir bahane . . . pis nefisli insanlar için . . . nefsi temiz insan ne kadar açık görsede tecavüz etmez . . . hangi yaşta olursa olsun . kadınlara tecavüz edilmesi kadınların yaşadığı kabustur. . . ben yabancı ülkeden yazıyorum. burdaki bu yaştaki kadınları örnek vermişsiniz ama burda her yaşdan kadınlar ve genç kızlar tek yaşıyorlar. . ve açık gezenlerde çok peki neden burda tecavüz olayları olmuyor. . . buradakiler erkek DEĞİLMİ??. . .

yanıt8
yanıt3
ziyaa:

Ne ilgisi var lan dingil ADINIZI YAZIN?

yanıt8
yanıt4
Adınızı yazın:

Rumuzlu Deusa cevap.Asıl ben senin beyniniiiii????? Türkiyede ozaman neden yaşlilara bukadar saldiri arttı ozaman.Bunlar böyle kendilerini gösterdikçe Haaaa yaşlilardada iş varmiş deyip saldiriyorlar .Bende yurt dişinda yaşayan biri olarak. Tecavüz olaylari burada da oluyor olmuyor değil şunu bilinki burda Türkiyedeki gibi nammusa düşkünlük yok ve istedimi herkez ilişkiye girmekte serbest yani burda doyumsuzluk var istediğin kişiyle ilişkiye girebiliyorsun. Türkiyede namus kavrami var ve erkekler ilişki kuracak birisini bulamiyor ve sapittikça sapitiyor. Yabancidada Kimin eli kimin cebinde belli değil

yanıt6
yanıt5
ADINI YAZ Y:

ADINIZI YAZIN CVP. . Eğer namus kavramı varsa namuslu olmak gerekir. . doyumsuzluk var diye başkalarının bacısına annesine Nenesine tecavüz eden hiç kimsenin namusunu düşünmeyendir. . ha yabancı ülkeyede gelince hiçde bile kimin eli kimin cebinde değil burda istemeyen hiç kimseye zorla bir şey yapılmaz. . çünkü hayır hayırdır. . . .

yanıt9
yanıt0
Adınızı yazın:

Ben senden farkli birşeymi dedim .Sapiklar namusu düşünseydi tecavüz etmezdi.Bu kendini bilmez moruklarda soyunup masum yaşlilarimizin tecavüzüne zemin hazirlamazdi. Birde şunu yazayim burda Kimin eli kimin cebinde derken evden çikmayip oturan birisinki ne olup ne bitiyor ne yaşaniyor farkinda değilsin. Şurdan yola çikarsak burda cinsellik yaşi kaç yaşinda başliyor

yanıt3
yanıt4
ADINI YAZ Y:

ADINIZI YAZIN CVP. . . bekadan yaşlıları ve gençleri soyunsada bunlar bir bahane bulmanız ve onları giyim tarzından suçlamanız doğru değil. bna gelince ben genç bir kız ve öğrenciyim her gün tiren ve otobüsle okula gidiyor okul dışından sonrada aileme yük olmamak için 4 saat süper markete çalışıyorum. yani her gün dışardayım. . hem başkalarının kaç yaşta çinsel ilişkilerinin kaç yaşta başladıklarını beni ilgilendirmiyor. Ben kendimi bilir ve ailemin yüzünü yere eğdirmem. . .

yanıt9
yanıt0
DERİN GÖLGE:

şapşal bunamış ne yapacağını şaşırmış

8
3
yanıtYanıtla
cansu:

yaşlandın artık kabul et :)

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title