Haberler

Sadettin Saran ve Emina Jahovic Barıştı

Güncelleme:

Evlilik baskısı nedeniyle ayrıldıkları öne sürülen Sadettin Saran ve Emina Jahovic çifti, Saran'ın bir buket gül ve mesaj göndermesiyle barıştı.

2018'e damga vuran aşklardan Sadettin Saran ve Emina Jahovic ilişkisi evlilik tartışmaları nedeniyle sona erdiği iddia edilmişti. Sadettin Saran'ın Emina Jahovic'e bir demet gül göndermesiyle ünlü çiftin barıştığı ifade edildi.

İLK ADIMI SADETTİN SARAN ATTI

2018'e damga vuran aşklardan Sadettin Saran ve Emina Jahovic'in çifti evlilik tartışmaları nedeniyle ayrılmıştı. İki ismin ayrılığı uzun sürmedi. Ünlü iş adamının ayrılığa daha fazla dayanamayarak Emina Jahovic'e mesaj atıp barışma yolunda ilk adımı attığı öne sürüldü. Yılbaşı tatili için ABD'ye giden Sadettin Saran, dönüşte bir buket gül alarak Emina Hanım'la barıştı.

Sadettin Saran ve Emina Jahovic Nasıl Barıştı

EMİNA JAHOVIC FOTOĞRAF VE ŞÜKÜR MESAJI PAYLAŞTI

Emina Jahovic'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ve şükür mesajı da ünlü çiftin barıştığı yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Sadettin Saran ve Emina Jahovic Nasıl Barıştı

"EVET BARIŞTILAR"

Gel Konuşalım'da enine boyuna masaya yatırılan programda Nur Tuğba Algül'ün "Gerçekten barıştılar mı" sorusuna, Eylem İpek, "Evet, barıştılar" dedi. Yaşanan süreci aktaran İpek, Sadettin Saran, Emine Jahoviç birlikteliğinin Emina Jahovic'in evlilik baskısı nedeniyle sonlandığı ve yeni yılı ayrı geçirdiklerini ifade etti. Ayrılık nedeninin yüzde 90 Emina Jahovic'in evlilik baskısı nedeniyle gerçekleştiğinin altını çizen, Eylem İpek, Sadettin Saran'ın yurt dışı seyahatinden döner dönmez hemen mesajlaşmaya başlıyor. Sadettin Saran adım atıyor, bir buket gül gönderiyor, ifadelerini kullanan sunucu, Saran'ın mesajına Emina Jahovic'in cevap vererek barıştıklarını söyledi.

Sadettin Saran ve Emina Jahovic Nasıl Barıştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Saadettin Saran Emina Jahovic Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

insan:

ikinci el ofisi saran, milletin eskileri ile geçinen zavallı.

15
1
yanıtYanıtla
Can:

ne bicim hayat lan bu,

14
0
yanıtYanıtla
MUTLU:

İnsan olduğunu unutmuş , hayvani hayat. Hayvani olan cinselliği islam nikahla ibadet haline getirmiştir.

yanıt2
yanıt0
Ben demedimmi dedimm:

Evlenmez dedim...demedimmi dedimm.Ev--- len---mezzzzzz

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Evlenmez tabi sonra 7 kocalı Hürmüz derler . Adamı evlenmeden yemek varken gelsin mücevherler paralar. Kimbilir ne pahalı şeyler alıyordur , pahalı yerlere götürüyordur salakmı evlensin bu adamın parasını yesin bıkınca para bitince hop başka zengin salak birisini bulur . Hem evlenirse nafakadan olur.

yanıt0
yanıt0
misafir:

emineye kocami yok sateddin gider madettin gelir.

10
1
yanıtYanıtla
barak06:

kaç gundur uyyamıyordumbarışmıslar edepsızler

5
1
yanıtYanıtla
Alaiddin:

Ya ben bu ülkemin erkeklerini anlayamıyorum ya . birini bırakıyorlar öteki hemen kapıyor nedir bu Laçkalık bu yabancı Kadınlardan size karı olur mu be .

5
0
yanıtYanıtla
murat:

mevzu o değil. mevzu paran varsa nusrette yersin yemeği ;) kapiş

yanıt7
yanıt0
Serdar:

Cokta tın.....

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title