Haberler

Prenses Diana'nın, kazadan sonra kanlar içinde cansız yatarkenki görüntüleri internete sızdı

Güncelleme:

31 Ağustos 1997 tarihinde Paris'te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden prenses Diana'nın kazadan hemen sonra kanlar içinde cansız bir şekilde yatarken çekilmiş fotoğrafları ölümünün 22. yıl dönümünde Internet'e sızdı.

22 yıl önce korkunç bir trafik kazasında hayatını kaybeden Prenses Diana, hem ülkesi İngiltere hem de tüm dünyayı yasa boğmuştu. Prenses Diana'nın ölümünün kaza mı yoksa Suikast mi olduğu sorusunun cevabı ise hala tartışılıyor.

GÖRÜNTÜLER KAZA SONRASI KALDIRILMIŞTI

Ölümünden hemen sonra bir Fransız gazetesinin Diana'nın kanlar içinde çekilmiş fotoğrafını yayınlanmasından sonra gelen tepkiler üzerine gazete, görüntüleri kaldırmış ve kaza anına ait tüm fotoğraflar internetten silinmişti.

Prenses Diana'nın, kazadan sonra kanlar içinde cansız yatarken ki görüntüleri internete sızdı

TEKRAR YAYINLANMASI TEPKİ ÇEKTİ

İtalyan Chi magazin dergisinin, Diana'nın ölümün 22. yıl dönümünde kazadan sonra kanlar içinde cansız yatarken kendisine oksijen verilirken çekilmiş fotoğrafı "Son Dakika" başlığı ileyayınlaması büyük tepki çekti.

Prenses Diana'nın, kazadan sonra kanlar içinde cansız yatarken ki görüntüleri internete sızdı

Prenses Diana'nın, kazadan sonra kanlar içinde cansız yatarken ki görüntüleri internete sızdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diana Spencer Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (45)

Der ki:

Kraliçe müslüman bebek doğmasın diye öldürttü diyorlar inanirim.

56
21
yanıtYanıtla
Bir Zamanlar Anadolu:

Niye sevgilisi Arap diye Müslümanmı oluyor?!! Bu mantıkla yaşamaya devamm

yanıt33
yanıt12
Bir Zamanlar Anadolu:

Bu ülkede bir o adama bir de araba tapıyonuz Allah tan daha çok!

yanıt21
yanıt13
TENEKE ADAM:

Yaaani , Diana''nın sevgilisi '' SAPINA KADAR MI MÜSLÜMANMIŞ ?????

yanıt14
yanıt7
İnsan:

Kadıncağız çok temiz biriydi. Pis dünyaya fazla geldi.

64
5
yanıtYanıtla
hakan yılmaz:

Hristiyan birisine allah rahmet etsin denmez,çünkü yüce allah kuranda tevhid ehline yani müslümanlara rahmet edeceğim diyor, toprağı bol olsun denir.

22
13
yanıtYanıtla
gürcan:

bu bizi ilgilendiren konu değil biz kendimize ayıracak üzüntümüz yok

20
11
yanıtYanıtla
ah lady diana...:

üzüntümüzü hatırlattı canım sen bilmezsin. ne yapsa kocasına yaranamıyordu Türk kadını diana yı çok sevmişti. işte o seneler bu kadar derdimiz yoktu. diana yı dert edindiydik. ing ye dair tek merak konumuz lady diana idi paparazzinin tavan yaptığı o zamanlar. . . elim bir şekilde gitti ölümü kafalarda soru işareti yarattı hala vicdanlar rahat değil.

yanıt1
yanıt0
ilginçç:

diana yerine keşke kraliçe elizabeth ölseydi yaşlı kokona halaa yaşıyo kazık çakacak dünyaya

27
2
yanıtYanıtla
Songül Yersel.:

Ana oğul sebeb oldular sevgilisi evlenmeden öncede varmış . Kralicede aracı olmamış Kadının boş yere gunahina girdiler Pisi pisine gitti.Yanliz anlayamadığım birşey var.Annelerinin yerin gelen o bayanla çocuklarının arasında pek iyi.Bu nasıl iş. Halk da tepki göstermedi. Bu nasıl vefasızlık sevgi bu mudur?

yanıt0
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title